• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavkov "oladio" Korejce zbog bizarnog razloga - Zvezdi milion evra?

Autor Milutin Vujičić

Izgleda da će ljubimac navijača Zvezde promeniti sredinu ovog leta...

 Pavkov "oladio" Korejce zbog [bizarnog razloga] - Zvezdi milion evra? Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda bi rado ovog leta prodala Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova pošto u prošloj sezoni nisu pokazali mnogo, ali za sada nije bilo mnogo ponuda za njih dvojicu...

U ovom trenutku odlasku je bliži Pavkov, koga prema pisanju "Mozzart Sporta" zovu iz Južne Koreje i Turske, međutim ponuda iz Azije već je odbijena, iako je bio u pitanju ugovor na 700.000 evra godišnje, sve iz bizarnog raloga.

Možda će vas zanimati

Naime, kako piše isti izvor - napadač iz Begeča je rekao "ne" pošto ne bi da živi u skupoj zemlji, koja ima "velike kulturološke i svake druge razloge u odnosu na Srbiju".

Pavkovu je već jednom "propao" transfer u Aziju, kada je bio nadomak potpisa ugovora u Kini, međutim vratio se u Crvenu zvezdu i pomogao joj da ponovo uđe u Ligu šampiona, ali njegove partije nisu bile ni blizu nivoa u sezoni ranije - kada je samostalno "srušio" Liverpul.

Njegova cena je pala, a to bi mogli da iskoriste iz Turske. Neimenovani klub je spreman takođe da izdvoji 700 hiljada evra, a Zvezda bi mogla i da lepo zaradi - oko milion evra.

Pavkov je u prošloj sezoni postigao samo devet golova na 29 mečeva, a nije tajna da je jedan od prioriteta za Crvenu zvezdu u ovom prelaznom roku dolazak kvalitetnog napadača, međutim sve će zavisiti od toga da li će neko od trojice "špiceva" otići.

Prethodno je u Ljutice Bogdana stigla i ponuda za Matea Garsiju, i to od 2,5 miliona dolara, dok je generalni direktor Terzić izjavio da je plan da klub zaradi oko 10 miliona od transfera.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC