• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin ima najboljeg taksistu! Nasmešićete se posle ovog snimka (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Odlično je raspoloženje u redovima "đavola"

 Nemanja-Matic-Pol-Pogba-Mancester-junajted-taksi-smeh-zabava-fudbal-premijer-liga-video Izvor: Printscreen/Instagram/nemanjamatic

Sjajno je raspoloženje u Mančester junajtedu! Što i ne čudi, posle serije od 19 utakmica bez poraza u svim takmičenjima. "Đavoli" su obezbedili grupnu fazu Lige Evrope, a u domenu realnog je da u poslednjem kolu izbore i Ligu šampiona.

Možda će vas zanimati

Svi igraju odlično, a posebno je "procvetao" dvojac Nemanja Matić – Pol Pogba. A ništa ne popravlja raspoloženje kao uspeh, a prema poslednjim snimcima na društvenim mrežama, koji će vam sigurno izmamiti osmeh na lice.

Naime, Matić, koji u poslednje vreme igra sjajno i koga saigrači hvale, objavio je snimak iz trening centra Junajteda u Karingtonu. Na njemu Srbin viče "taksi!", a pojavljuje se mali električni automobil za golf koji vozi upravo Pogba!

Njih dvojica tokom kratke vožnje ćaskaju, Pogba glumi "profesionalca" i na kraju ga dovede do kantine. Matić tada kaže: "Prvi put je besplatno, je l' tako?", na šta Francuz odgovara: "Da, ali trebaće mi vaš potpisan dres", na šta mu je Matić poručio da će ga dobiti.

Pogledajte:

Matić je u komentaru videa napisao: "Stvarno preporučujem ovu taksi službu, najboljeg vozača u UK, koji je vrlo prijateljski i izlazi vam u susret".

Junajted je trenutno peti na tabeli sa 62 boda, koliko ima i četvrti Lester, dok trećeplasirani Čelsi ima 63.

U poslednjem kolu Čelsi ide u goste Liverpulu, Junajted dočekuje Vest Hem, koji se bori za opstanak, dok Lester igra protiv Totenhema, koji se i dalje nada šestom mestu i Evropi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC