• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović ipak ide u Italiju, ali ne u Milan?

Autor Pavle Knežević

U pitanju je navodno pozajmica...

 Luka-Jovic-Serija-A-odlazi-ne-Milan-Real-Madrid-fudbal-transferi-najnovije-vesti Izvor: Tanjug, Alvaro Barrientos/AP

Luka Jović je osvojio titulu sa Real Madridom, iako je na svega 25 nastupa (uglavnom sa klupe) postigao samo dva pogotka.

Posle meča, viđen je zagrljaj srpskog fudbalera sa Zinedinom Zidanom, nakon čega se spekulisalo da između njih "ljubav" i dalje traje, te da će napadač možda i ostati u Madridu i naredne sezone.

Možda će vas zanimati

No, kako Italijani tvrde, vrlo lako bi moglo da se desi da ipak ode na Apenine. I to ne u Milan, o kome se toliko puno pisalo u poslednje vreme, već u mnogo "opasniji" i egzotičniji grad.

Za njegove usluge je zainteresovan Napoli, koji već pregovara sa jednom potencijalnom zamenom za Arkadijuša Milika. U pitanju je Nigerijac Viktor Osimhen, koji je pre jedan dan promenio agenta, pa pregovori sa njim moraju da počnu ispočetka.

Kao plan B, ponovo je napuljskim medijima počelo da figurira Lukino ime, piše Korijere delo sport. Jović bi, navodno, bio doveden na pozajmicu.

Italijani, takođe, pišu da je on ove sezone doživeo nekoliko pehova. Prvo onaj sa zakonom u Beogradu, pa potom sa povredom, a onda i sa dodatnim karantinom od 14 dana zbog neodgovornog ponašanja.

Kao opcija ukoliko bi propao posao sa Jovićem, pojavio se i Serdar Azmun iz Zenita. Iranski Mesi je tražena "roba" u fudbalskom svetu i za njega su zainteresovani mnogo bogatiji klubovi od Napolija, tako da to ipak nije realno.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC