• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ostao bi bez prsta, da je uperio u mene": Miha proključao poslije psovki

Autor Milutin Vujičić

Šta se to sinoć desilo u Bergamu? Siniša Mihajlović objasnio rekordan broj psovki na televiziji...

 Sinisa-Mihajlovic-Djan-Pjero-Gasperini-svadja-psovke-snimak-VIDEO Izvor: (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

"Hajlajt" utakmice između Atalante i Bolonje (1:0) bio je detalj iz prvog poluvremena kada smo svi čuli galamu sa stadiona u Bergamu, ali nismo bili sigurni zbog čega?

Ispostavilo se da se treneri Siniša Mihajlović i Đan Pjero Gasperini "sočno časte", pa se tako u rekordnom broju u 30 sekundi na italijanskoj televiziji mogla čuti riječ "cazzo". Prijetili su jedan drugom impulsivni stručnjaci, a sudija nije imao kud nego da pokaže kartone - žuti za Srbina i crveni za Italijana...

Možda će vas zanimati

Njihova svađa, koju je "pokrenuo" Gasperini zbog toga što se obračunavao sa klupom Bolonje, brzo je postala "viralna" na Internetu, a Mhajlović se ni na konferenciji za medije nije smirio.

"Ako imam problem sa njegovom klupom - pričam sa njim, isto bi i on trebalo da uradi. Neću dopustiti da neko preskoči mene i viče na članove mog stručnog štaba", rekao je revoltirani "Miha" koji se pred početak meča lijepo pozdravio sa Gasperinijem.

"To je manjak poštovanja i to nije u redu. Ne smije da vrijeđa moje ljude inače se i ja naljutim, a to vodi do problema. I neka ne pokazuje prstom na moju klupu! Da je kojim slučajem pokazivao prstom ka meni, vjerovatno ga više ne bi imao! Ovo su utakmice bez publike, čuje se sve, tako da ne smiješ da ideš do protivničke klupe i vičeš im da ućute. Ako ima nešto da kaže - neka kaže meni".

Što se tiče same utakmice, "Miha" je rekao da nisu bili dovoljno konkretni u završnici, a istakao je i da je Atalanti bilo potrebno četiri godine pod istim trenerom do Evrope, tako da njima treba još dvije-tri.

"Imali smo odličnu sezonu i pričao o Evropi umjesto opstanku, tako da je to već promjena mentaliteta", naveo je Mihajlović koji je pobijedio leukemiju i Bolonju do sada doveo do desete pozicije na tabeli Serije A.

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC