• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi u istoriji: Ovaj rekord je sinoć postavio Kristijano Ronaldo

Autor Dušan Ninković

Portugalac je na meču protiv Lacija uradio nešto što niko prije njega nije.

 Kristijano-Ronaldo-50-golova-u-Premijer-ligi-Primeri-i-Seriji-A-prvi-u-istoriji-rekorder Izvor: Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse

Kakva mašina za golove! Rano je napustio Portugal, dokazivao se u tri fudbalski najjače lige i u svakoj bio i više nego uspješan.

Ovaj čovjek je FENOMEN! Sinoć je dodatno ''pogurao'' granice normalnog.

Možda će vas zanimati

Pogodak sa bijele tačke protiv Lacija, pa poslije samo tri minuta još jedan, značili su da Kristijano Ronaldo stiže do 30. gola u ovoj sezoni Serije A. Poravnat je sa Imobileom, koji je nešto kasnije bio precizan na drugoj strani terena.

Prethodne sezone je Ronaldo 20 puta pogađao mreže svojih rivala u Seriji A, što su mnogi tumačili kao pad njegove forme, pripisivali njegovim godinama i ''prozivali'' zbog slabijih rezultata... E, pa nije baš tako.

Sinoć je na svom 61. nastupu u elitnom rangu italijanskog fudbala postao čojvek koji je najbrže dao 50 golova u takmičenju i to nije sve.

Nakon što je postigao 84 gola za Mančester junajted u Premijer ligi, a zatim 311 golova za Real Madrid u Primeri, Kristijano je postao jedini čovjek sa 50 ili više pogodaka u svakoj od tri najjače svjetske lige. Impresivno!

Da ne bude da previše hvalimo Kristijana Ronalda, znate li da postoji čovjek koji je pre njega postizao preko 50 golova u tri od pet najjačih liga? Riječ je o Edinu Džeki.

Reprezentativac BiH i fudbaler Rome je u Nkemačkoj, Engleskoj i Italiji uspio da prebaci ovu magičnu granicu, još prije dvije godine.

Fudbaleru koji trenutno nosi dres Rome je uspjelo da upiše 50 pogodaka i u dresu reprezentacije, ali je u tom segmentu Portugalac mnogo bolji. Još samo jedan gol i Kristijano Ronaldo će ''biti trocifren'', sa 100 golova za svoju zemlju.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC