• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bomba" koja zvuči sjajno: Ibrahimović i "El Loco" zajedno!

Autor Milutin Vujičić

Ako ne može Šveđanin, probaće i Kavanija...

 Zlatan-Ibrahimovic-transfer-Lids-junajted-Marselo-Bijelsa-opcija-i-Edinson-Kavani Izvor: Guliver/ Richard Heathcote/Getty Images

Zlatan Ibrahimović se gledajući godine (38) bliži kraju karijere, ali na terenu odolijeva. Veteran iz Švedske se u januaru vratio iz SAD i pokazao u Milanu da i dalje nije za penziju, pošto je baš u utorak uveče donio pobjedu "rosonerima" protiv Sasuola (2:1).

Ugovor sa Milanom ističe mu po završetku ove čudne sezone, a zbog turbulencija unutar kluba vjerovatno neće produžiti ugovor, ali još nije odlučio gdje bi nastavio karijeru...

Možda će vas zanimati

Ponovo ga zovu iz Amerike, gdje je stekao kultni status, ima opciju i da ode u švedski Hamarbi čiji je vlasnik, kontaktirao ga je i prijatelj Siniša Mihajlović, dok je interesantan poziv dobio i iz Premijer lige - i to od novog člana tog takmičenja.

Vlasnik simpatičnog Lids junajteda, koji se poslije 16 godina vratio u elitu, kazao je da je još zimus probao da dozove Ibrahimovića u Čempionšip, ali...

"Teško je dovesti Ibrahimovića. Mi smo probali u januaru, ali je odabrao Milan. Sada je možda i kasno, intenzitet engleskog fudbala se promijenio", skromno je kazao vlasnik Andrea Radricani koji sigurno nije u potpunosti odustao od ideje o Zlatanu u Lidsu.

Uz to, bilo bi interesantno vidjeti kako bi ga Marselo "El Loco" Bijelsa koristio u svom sistemu, ali ako ne uspieju u tome - ponovo "pucaju" na visoko.

"Što se tiče Kavanija, on bi mogao brzo da se adaptira na Lids, trenera, ali nikad nismo pričali o njemu, mada razmišljamo. Posebno zato što je slobodan agent", dodao je Radricani koji planira da Lids postane konkurentan u Premijer ligi, a da ne bude samo slučajan prolaznik.

Podsjetimo, Zlatan Ibrahimović je već igrao u Engleskoj i to za Mančester junajted u kome je postigao 29 golova i zabilježio 10 asistencija prije selidbe u Los Anđeles.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC