• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijani zovu Zvezdinog Gavrića: Evo i koja 2 KLUBA!

Autor mondo.rs

Mladi fudbaler pred transferom u Seriju A.

 Atalanta hoće Željka Gavrića Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Zbog finansijske situacije u kojoj se klub nalazi, moraće Crvena zvezda i ovog ljeta da proda neku od mladih nada, kojoj bi vremenom cijena vjerovatno porasla.

Kako stvari stoje, biće to Željko Gavrić. 

Možda će vas zanimati

Samo 11 utakmica, jedan gol i dve asistencije za prvi tim crveno-bijelih bilo je dovoljno da 19-godišnji napadač privuče pažnju ovosezonskog hita Serija A, kao i novog člana najjačeg ranga italijanskog fudbala. 

Po saznanjima MONDA, ponudu za Gavrića poslala je Atalanta koja planira da ga prvo pošalje na pozajmicu u Krotone. 

Riječ je o iznosu nešto manjem od 4.000.000 evra, kao i 20 odsto od naredne prodaje. 

U Zvezdi, međutim, nisu zadovoljni jer se radi o isplati na rate, a nadaju se i da će uspjeti da podignu cifru na okruglih 4.000.000.

Gavrić je zimus prekomandovan u prvi tim iz Grafičara, zajedno sa Veljkom Nikolićem i trener Dejan Stanković im je obojici ukazao veliko povjerenje. Nametnuo se samopouzdanjem u uvodnim utakmicama i odličnom tehnikom, ali vodeći se strogo brojkama, njegov učinak mogao je biti i bolji.

Svakako da cifra 4.000.000 evra ne odgovara njegovom potencijalu, međutim, u nedostatku drugih konkretnih ponuda, Zvezda će se vjerovatno ponovo prerano odreći još jednog svog bisera. 

Poduža je lista mladih fudbalera iz Srbije koji su se još kao tinejdžeri otisnuli u Italiju. Među njima je i sadašnji Zvezdin trener Dejan Stanković, međutim, nisu svi uspjeli da naprave fantastičnu karijeru kao on. 

Atalanta je poznata po odličnom radu sa mladim fudbalerima i dobroj skauting službi, ali zbog visokog tećeg mjesta u Seriji A  i novog igranja u Ligi šampiona iduće sezone, pitanje je da li bi 19-godišnji krilni napadač iz Ugljevika mogao odmah da odbije šansu u timu iz Bergama, dok se očekuje da u povratniku u najjači rang italijanskog fudbala - Krotoneu - Gavrić dobije značajnu minutažu i prilagodi se fudbalu na Apeninima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC