• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preživeo je rat i leukemiju - biće trener još 10 godina, a onda nešto novo!

Siniša Mihajlović proslavlja jubilej i želi da ga nadmaši, a najavljuje i kojim poslom će se baviti posle završetka trenerska karijere.

 Siniša Mihajlović biću trener još 10 godina Izvor: Guliver, Chris Ricco/Getty Images Europe

Siniša Mihajlović je pred početak sezone objavio da ima leukemiju i da ostaje na klupi Bolonje, dok je takmičarska godina prekidana zbog pandemije korona virusa, tako da srpski trener jedva čeka kraj najduže fudbalske godine...

Susret protiv Torina, poslednji u Seriji A ove sezone, biće ujedno i mali jubilej za Mihajlovića. To će mu biti 300. utakmica kao trenera!

Možda će vas zanimati

 "Želimo da slavimo u poslednjoj utakmici i mislim da svi u Italiji ne mogu da dočekaju kraj ove agonije...", kazao je Siniša Mihajlović na današnjoj konferenciji za medije pred duel sa bivšim klubom Torinom koji neće mnogo promeniti stanje na tabeli.

"Ovo nije fudbal. Odlučili smo se na jedini način da se završi sezona, ali srećom se bliži kraj. Probaćemo da pobedimo iako je nebitna utakmica, ali bolje je imati 49 bodova nego 46".

O svom jubileju govorio je s ponosom.

"To je dobar uspeh. Voleo bih da budem trener još 10 godina, a onda da budem direktor. Ako dođem do 600 utakmica kao trener, posle 600 kao igrač, uz sve što sam prošao kao što su rat, bolest... To će biti iskustvo iz kog će biti korisno da se uči!".

Mihajlović je bio ljut na svoje igrače posle poraza od Fiorentine (4:0), čak se jedna od zvezda tima naljutila na njega zbog oštrih reči, ali srpski trener kaže da tu nije bilo ništa strašno.

"Nisam im rekao nijednu reč posle meča. Nekada je tišina jača od reči. Ti momci su odrasli ljudi, ako hoće da se osramote ponovo - onda hoće. Ako sada to ne razumeju, onda to nikada neće", kazao je Siniša Mihajlović i rekao i da će sledeća sezona biti čudna za njih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC