• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Broj je prepustio, ali mjesto neće tako lako: Hvala šefu što mi vjeruje!

Autor Dušan Ninković

Dok se Zvezdina startna postava ne kompletira, a trenutno ima i povrijeđenih i onih koji ne igraju jer su tek stigli, Ivanić koristi svaku šansu koja mu se pruži.

 Mirko-Ivanic-penal-za-Zvezdu-broj-na-dresu-Dejan-Stankovic-FK-Crvena-zvezda Izvor: MN PRESS

Proljećni dio polusezone u prethodnom prvenstvu, pa letnje pripreme u Srbiji i na kraju prvo kolo novog šampionata. Ako bismo gledali samo taj dio, utisak o igrama Mirka Ivanića je odličan.

Nekadašnji vezista Vojvodine i BATE Borisova je ''prodisao'', kako se to često kaže i uspijeva da zabilježi sve bolje partije u crveno-bijelom dresu.

Možda će vas zanimati

Jedna takva se dogodila i protiv Novog Pazara, na otvaranju sezone. Mirko Ivanić je, sa novim brojem na leđima, dobio i novu ulogu u timu.

''Pokazali smo jednu zadovoljavajuću partiju danas, ali možemo mnogo bolje. Vidi se da je ovo prva utakmica u sezoni. Trener Stanković je rekao da će prva utakmica biti kao pripremna. Tek smo počeli. Takođe, primijetno je da smo malo umorni. Imamo malo vremena da se odmorimo i da sljedeći meč bude još bolji'', počeo je Ivanić.

Zvezdina četvorka podsjeća da nije toliko važan broj na dresu, koliko je bitno da svaki igrač pruži maksimum na terenu.

''Svakako da ćemo imati sastanak na kom ćemo sagledati sve situacije gdje smo mogli mnogo bolje da reagujemo. Treba da budemo zadovoljni rezultatom i igrom. Očekivali smo da će biti ovako i nije bilo iznenađenja večeras. Takođe, želim da kažem da ne igra broj na dresu, već mi sami i da je najvažnije kako se osjećamo u timu. Imamo svoje ciljeve i najvažnije je da svako pruži maksimum'', dodao je vezista koji podjednako dobro može da odigra na defanzivnijim i ofanzivnijim pozicijama.

Ivanić ne krije zadovoljstvo zbog postignutog gola, a vjeruje da može još bolje. Koliko mu dobra partija i pogodak znače, pokazao je i tokom proslave gola.

''Ovo mi je drugi penal zaredom koji sam postigao, imali smo malih problema sa izvođenjem jedanaesterca na početku prošle sezone. Zadovoljan sam što sam dao gol i zahvalio bih se treneru Stankoviću što mi je ukazao povjerenje za penale i za sada to koristim. Mogu još mnogo bolje da igram. Osjećam veliku podršku i poverenje od strane stručnog štaba i osjećam se fantastično. I kada sam postigao pogodak radovao sam se na specifičan način'', podvukao je Zvezdin vezista.

Broj četiri je ponovo na leđima Mirka Ivanića, pošto je isti broj nosio i u Vojvodini. Za razliku od broja koji je prepustio povratniku Geloru Kangi, čini se da uloge koju ima u ekipi ne želi da se odrekne.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC