• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović nikada ovako nije HVALIO sudije, ali poručuje: Nama se penali sude svake prestupne godine!

Autor Milutin Vujičić

"Voleo bih da imamo suđenje kao TSC", kazao je trener Vojvodine.

 Nenad-Lalatovic-hvali-sudiju-Milosa-Djordjica-posle-Vojvodina-Cukaricki Izvor: MONDO/Arena Sport

Uzbudljiv meč na "Karađorđu" između Vojvodine i Čukaričkog završio se na kraju možda i najpoštenijim ishodom - podelom bodova dva tima koja pretenduju na Evropu (2:2).

Možda će vas zanimati

"Brđani" su bili znatno bolji u prvom poluvremenu, duplirali su vođsto na startu drugog dela, ali je Vojvodina imala snage da se vrati, na kraju čak i da ima šansu da dođe do pobede. Ako je neko mislio da je Nenad Lalatović zadovoljan samo bodom, grdno se prevario...

"Nisam zadovoljan bodom, zaslužili smo sva tri, posebno u drugom poluvremenu. Kad ovako odigrate u nastavku zaslužujete da dobijete. Oni su se branili u nastavku, to samo pokazuje kakav smo tim. Čukarički, čijeg gazdu Obradovića pozdravljam, napravio je tim od sjajnih mladih i brzih igrača. Mi znamo šta hoćemo, napravili smo neke greške, ali drugo poluvreme je kako treba da igramo", kazao je Lalatović i dodao da će biti u formi tek posle tri-četiri kola jer nisu imali prave pripreme.

Vojvodina je posle prvog kola i susreta sa TSC-om, u kom je takođe bilo 2:2, bila izuzetno nezadovoljna suđenjem Novaka Simovića i ubuduće je tražila njegovo izuzeće.

"Protiv TSC-a smo primili gol na penal, pa smo dali treći gol, da li je bio regularan, ne znam, ali Vojvodini se svira penal svake prestupne godine, a nekima se sviraju ne znam kako", kazao je Lalatović koji nije želeo mnogo da se osvrće na taj meč.

Načinom na koji je Miloš Đorđić vodio meč - Lalatović je bio prezadovoljan.

"Sudije su sudile perfektno i ovakve sudije su potrebne Srbiji. Izvanredno suđenje 50-50. Nemam šta da zamerim i želim da ih pohvalim. Bravo njima i FSS, takve su potrebne Srbiji da bi srpski fudbal napredovao. Neću da se vraćam na TSC, imao bih šta da kažem, ali voleo bih da imamo suđenje kao TSC", zaključio je trener Vojvodine.

Istakao je da je s igračima razgovarao u poluvremenu i izmenama su uspeli da preokrenu rezultat, a poželeo je još jednom da se osvrne na suđenje.

"Biće ova Vojvodina prava, ali smo bez utakmica. Daj Bože da se svima ovako sudi kao nama, ovo je bila prava evropska utakmica i zbog toga će publika da dolazi na stadione. Uopšte nije bitno ko će pobediti. Da sam izgubio opet bih pohvalio sudije. Ja sam ponosan kad vidim da ovako u Srbiji može da se sudi", naveo je on.

Što se tiče šefa struke Aleksandra Veselinovića istakao je da će tek u analizi videti gde je nastala "crna rupa" za njegove fudbalere koji su vodili 2:0, ali su potom nestali...

Poslušajte njegovo kompletno izlaganje.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC