• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković govorio o Zvezdinim napadačima: Tomane baš slabo realizuje, Krstović je budućnost Zvezde!

Autor Dušan Ninković

Problem sa realizacijom postoji, iako je Crvena zvezda postigla šest golova u uvodna dva kola Superlige.

 Stanković o napadačima Tomane baš slab Krstović budućnost Zvezde Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Radnički je, barem na papiru, bio teži rival od Novog Pazara, ali se i drugi prvenstveni meč za Crvenu zvezdu u novoj sezoni završio istim rezultatom.

Raspoloženi su bili za igru izabranici Dejana Stankovića, uz samo jedan manji pad u tempu, a pogoci Nikolića, Spiridonovića i Kataija su dali razlog za optimizam. Šta nije?

Ponovo nijedan od tri pogotka nisu postigli napadači. Stankovićev izbor u napadu je ponovo bio Tomane, ali Portugalac nije zatresao mrežu, što je natjeralo Dejana Stankovića da pokaže nezadovoljstvo.

''Zadatak špica je da daje golove. Sa njegove strane, baš slaba realizacija. Ne odustajemo, idemo da radimo, utakmicu po utakmicu'', saopštio je novinarima trener crveno-bijelih.

Šansu je u nastavku dobio El Fardu Ben, koji je kratko igrao kao najistureniji igrač tima, čak postigavši i gol koji je poništen nakon jednog prekida, a onda se u finišu meča na terenu pojavio Krstović.

Mladi napadač Zvezde je imao odličnu rolu, pokazao je mnogo dobrih elemenata u igri, pa neće biti iznenađenje ako uskoro postane starter u timu srpskog šampiona.

Njegova partija?

''Odlična. Već sam istakao, svi rade pošteno i dobro. Krle je budućnost Crvene zvezde. Bio je na pozajmici u Grafičaru, bonus je igrač... Ja mogu da mu čestitam. On je primjer, kao što je bio mali ''Čupa'', ostali treba da ih gledaju i da misle kako mogu da se izdignu i napreduju u Crvenoj zvezdi'', zaključio je Stanković.

A zašto se na praznom stadionu, čak do novinarskih mjesta čuje kada sa klupe dozivaju mladog Nikolića?

''To je zato što je ozbiljan igrač. Očekujemo mnogo. On je mašinerija, daje ritam ekipi i prepun je talenta i kvaliteta'', otkrio je nekadašnji vezista.

U ovom kolu je Partizan kiksirao, što je i Stanković kratko prokomentarisao, a ostatak lige igrao veoma efikasan fudbal, pa će nas svakako i u narednom vikendu, u okviru trećeg kola, sačekati neki zanimljivi mečevi. Zvezda će tada po prvi put igrati na gostovanju.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC