• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić o Kukriki: Iznad svih nas je Borac!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čuvar mreže "crveno-plavih" suspendovan zbog kršenja klupske discipline i protiv njega vodi se disciplinski postupak. Da li to znači njegov kraj u Borcu? " Da li će to biti konačno kraj - možda da. Sve sam rekao", poručio je trener Vlado Jagodić.

 Golman Borca Mladen Kukrika suspendovan zbog kršenja klupske discipline, prijeti mu otkaz Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Zbog kršenja klupske discipline, golman Borca Mladen Kukrika suspendovan je i protiv njega se vodi disciplinski postupak, potvrdio je danas trener Banjalučana Vlado Jagodić.

Navodno je 29-godišnji golman, koji je tokom priprema na Zlatiboru produžio ugovor sa Banjalučanima na još godinu dana, kažnjen zbog nedoličnih komentara na društvenim mrežama, zbog čega bi mogao ostati bez angažmana na Gradskom stadionu.

Možda će vas zanimati

"Momcima stalno ponavljam da moraju da shvate da nešto što se desilo u prošlosti, u prošlosti i ostaje. Profesionalci se ne smiju ponašati na nepristojan način. Dok sam ja šef stručnog štaba u Borcu, to neću tolerisati. Ne bih to otvarao kao temu pred meč sa Slobodom, preča nam je utakmica. Ali, svako ko pravi propuste mora biti sankcionisan", naglasio je Jagodić.

Kormilar Borca istakao je da je disciplinski postupak u toku, a postoji mogućnost da sa Kukrikom bude raskinut ugovor.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Ovdje su u pitanju četiri propusta i protiv njega se vodi disciplinski postupak od prekjuče. Sve se radi proceduralno, kao što treba da radi ozbiljan, organizovan, profesionalan klub. Igrač bespotrebno ulazi u probleme, što dalje klubu stvara problem. Između njega i Jovana Kutića opredijelili smo se za njega. Zašto je to on uradio? To je do njega. Nikome ne mogu da zabranim da živi na svoj način, ali svako mora da zna kako da se ponaša. Iznad svih nas je Borac, tako da je neoprostivo to što je urađeno. Da li će to biti konačno kraj - možda da. Sve sam rekao", poručio je Jagodić.

Podsjetimo, Borac je krajem jula raskinuo ugovor sa Jovanom Kutićem, tako da Jagodić osim prvog čuvara mreže Bojana Pavlovića, među stativama ima još samo mladog Luku Damjanovića.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC