• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA: Kolarov "vodi" Željka Gavrića u Rim, Atalanta i Fiorentina će morati BOLJE od ovoga!

Autor Milutin Vujičić

Sve je izvesnije da talentovani fudbaler Zvezde odlazi...

 Aleksandar Kolarov Željko Gavrić Roma Izvor: MN PRESS

Željko Gavrić je privukao pažnju Italijana!

Prvobitno je za njega "zagrizla" Atalanta, koja planira da ga pošalje na pozajmicu u Krotone, da bi se potom zainteresovala Fiorentina. Ni tu nije kraj pošto je mladog fudbalera Zvezde zapazila i Roma, prenosi današnji "Informer".

Možda će vas zanimati

"Veza" u celoj priči je Aleksandar Kolarov čiji je rođeni brat Nikola Kolarov - zapravo agent Željka Gavrića i pokušava da dogovori transfer mladog fudbalera Zvezde u Rim.

S obzirom na to da bi Aleksandar Kolarov posle završetka karijere mogao da dobije i funkciju u sportskom sektoru, ima veliki uticaj na upravu, pa mu imajući to u vidu nije bio problem da predloži jednog od najtalentovanijih srpskih igrača.

"Gavrić je već neko vreme interesantan klubovima Serije A. Njihovi skauti procenili su da ima ogroman potencijal. Njegov menadžer Nikola Kolarov je, uz pomoć svog brata Aleksandra, uspostavio kontakt sa Romom. Aleksandra tamo izuzetno cene i planiraju da mu ponude funkciju u klubu kad reši da okonča igračku karijeru. Zbog toga su prihvatili njegov savet da pokušaju da angažuju Gavrića. Rimljani su već obavestili čelnike Zvezde da su zainteresovani za mladog fudbalera", navodi izvor "Informera" iz Ljutice Bogdana.

Izvor: Guliver/Octavio Passos/Getty Images

"Informer" navodi i da će Zvezda morati da proda Gavrića jer im je novac neophodan, a trenutno su na stolu ponuda Atalante od četiri miliona evra, odnosno Fiorentine od tri uz Aleksu Terzića. Druga opcija je povoljnija po Zvezdu jer je "u kešu", a isti list navodi da ju je doneo menadžer Ivica Pavlović.

"To se Nikoli Kolarovu nije dopalo, jer bi u slučaju realizacije tog posla ostao bez menadžerske provizije, koja iznosi osam odsto od transfera. Ponuda Fiorentine stigla je preko Kolarova, ali problem je u tome što za rukovodstvo Zvezde nijedna od ove dve ponude nije u potpunosti zadovoljavajuća", piše današnji "Informer" uz poruku da se u Zvezdi nadaju da će Roma poslati najbolju ponudu.

Za sada nema informacija koliko je novca Roma spremna da izdvoji.

Gavrić je debitovao za Zvezdu pre samo šest meseci i tokom proleća ostavio odličan utisak, pa posle samo gola i dve asistencije mogao bi da bude na "izlaznim vratima" šampiona Srbije.

Osim Gavrića, još tri italijanska kluba "bacila su oko" i na Miloša Vulića.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC