• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nisam navikao da spavam u 11 uveče, meni odgovara kasni termin": Lalatović o "španskom sistemu" u Srbiji!

Autor Milutin Vujičić

"Protiv Selte i Barselone sam igrao u 10-11 uveče", prisetio se Lalatović.

 Nenad Lalatović Nisam navikao da spavam u 11 Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović je posle utakmice sa Čukaričkim (2:2) hvalio svoje momke, ali i suđenje Miloša Đorđića i njegovih kolega poručivši da bi voleo da se Vojvodini "uvek tako sudi".

Nije bio sarkastičan, nego zadovoljan što je pustio "mušku borbu" i što je "sudio 50-50", a pohvale koje je izneo na TV Arena Sport ponovio je i na konferecniji za medije, dodavši da je na "Karađorđu" odigrana fantastična utakmica kojoj je ipak nešto nedostajalo.

Možda će vas zanimati

"Zamislite da je večeras bio pun stadion. Ne bi bilo razlike između nas, Španije, Nemačke i Engleske. Ovakva utakmica bi zapalila ceo stadion", kazao je Nenad Lalatović.

"Sudija nije bio u prvom planu i sudio je za čistku desetku. Na poluvremenu sam popričao sa igračima, ali potpuno mirnim tonom. Rekao sam im da nisu zaboravili da igraju fudbal, da znam da su istrošeni i da su im potrebne utakmice u nogama. Sasvim mirno smo pričali i u drugom poluvremenu izašli na teren i izdominirali".

Utakmica je počela u 21 čas što je veoma neuobičajen termin za srpski fudbal, ali Lalatović ističe da njemu to sasvim odgovara, ali da ima nekih igrača kojima je poremetilo rutinu.

"Ovo je španski sistem. Protiv Selte i Barselone sam igrao u 10-11 uveče. Ja nisam navikao da u 11 uveče idem da spavam, pa mi to nije bio problem, ali ima igrača koji već tada idu na spavanje i ustaju u šest-sedam. Meni odgovara ovako, jer da nema korone i da je mogao da bude pun stadion, ovo bi bila milina. Igrači tada mogu da daju i više od svog maksimuma. Protiv TSC-a je u prvom poluvremenu stvarno bilo jako teško, čak i meni da vodim utakmicu, a kamoli igračima da trče, dok je u drugom delu meča ipak bilo malo lakše", kazao je Lalatović i dodao:

"Mislim da utakmice ne treba da se igraju u pet sati na 40 stepeni. Ja bih igrao u sedam, osam, čak i 10, zašto da ne? Bolji fudbal bi bio".

Trener "stare dame" je kazao i da je Novica Maksimović osetio manji bol u nozi i da je zbog toga odlučio da ga zameni, poručivši da zbog toga što nisu prošli pripreme kako su navikli - biće im potrebno neko vreme da "budu oni pravi".

"Mogu da kažem da sam nezadovoljan rezultatom, jer je trebalo da pobedimo. Ekipa koja vodi 2:0 mora da te dokrajči, ali oni su bili radosni, a njihova klupa samo što nije skočila do zvezda zbog toga što su nama dali dva gola. Mislili su da će moći, ali ekipa Nenada Lalatovića ne može da se pobedi tako lako. Momci su pokazali karakter i da nisu zaboravili da igraju fudbal".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC