• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksis Sančez OPELJEŠIO Mančester junajted: Uzeo nenormalan novac, a pamtiće se samo kako SVIRA KLAVIR!

Autor Milutin Vujičić

Izračunali su čak koliko je novca zaradio po svakom kontaktu s loptom...

 Aleksis Sančez OPELJEŠIO Mančester junajted: Izvor: Guliver/Michael Regan/Getty Images

Mančester junajted se konačno "rešio" Aleksisa Sančeza nakon dve i po godine patnje, pa će posrnuli Čileanac karijeru nastaviti u Interu za koji je solidno igrao prošle sezone i ubedio ih da ga dovedu, a pomogla je i odluka "crvenih đavola" da ga puste bez obeštećenja.

Sančez je na "Old Traford" stigao u januaru 2018. godine nakon velike bitke sa gradskim rivalom Sitijem i malo ko je u tom trenutku mogao da pretpostavi da će im biti toliki problem...

Možda će vas zanimati

Od početka nije "kliknulo" između Junajteda i Sančeza, delovao je izgubljeno na terenu, bez samopouzdanja. Mnogi su mislili da je problem u Žozeu Murinju, ali je Čileanac bio još gori kada je na klupu seo Ole Gunar Solskjer.

Mučile su ga povrede i nepoverenje navijača, trenera, saigrača i rukovodstva, pa je ostvario neverovatno mizeran učinak u dresu "crvenih đavola" - pet golova i devet asistencija na 45 mečeva.

To je daleeeeko od njegovog doprinosa koji je imao u opremi Udinezea, Barselone ili Arsenala, pa će se iz mandata na "Old Trafordu" najviše pamtiti spektakularno predstavljanje. Klub ga je postavio za klavir, a Sančez je odsvirao jednu od najpoznatijih navijačkih pesama "Glory, glory Man UTD".

Prisetite se tog momenta...

Sančez je u dresu Junajteda davao golove samo Hadersfildu, Svonsiju, Njukaslu, Arsenalu i Totenhemu, a za to vreme je bio najplaćeniji igrač Premijer lige.

Sreća za Junajted je da je došao "za džabe", odnosno poslali su Henrika Mkhitarjana u suprotnom smeru, a samo za plate su mu dali više od 40 miliona funti, pa je lako izračunati koliko je "crvene đavole" koštao svaki njegov gol.

Novinari su otišli toliko daleko, da su izračunali i da je svaki njegov kontakt s loptom koštao Junajted čak 28.800 funti, pa će danas otvoriti šampanjac na "Old Trafordu" jer su ga se oslobodili.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC