• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreće i m:tel Prva liga Srpske, uživaćemo u TV prenosima

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije pet mjeseci pauze, prvoligaši Republike Srpske takmičiće se za bodove.

 Počinje sezona m:tel Prva liga RS 2020/21 Izvor: MONDO Ilustracija - Bojan Jakovljević

Nije se prvoligašima dalo da završe prošlu sezone, koja je prekinuta usljed pandemije korona virusa, ali nadamo se da će se steći uslovi da prvenstvo pred nama bude odigrano do kraja i da šampiona dobijemo na zelenom terenu.

Prošlogodišnje prvenstvo bilo je čudno po mnogim stvarima. Od odluke FSRS da u njemu nastupi samo 10 ekipa, pa je odustajanjem Sloge iz Gornjeg Crnjelova taj broj pao na svega devet, odnosno četiri meča po kolu, pa do već pomenute pandemije koja je na kraju u potpunosti blokirala nastavak sezone.

Možda će vas zanimati

Sada, prvoligaški karavan, odlukom čelnika krovne kuće fudbala Srpske, činiće 16 ekipa, koji će poslije pet mjeseci pauze krenuti u borbu za prvenstvene bodove.

Nažalost, na startu sezone gledaocima neće biti dozvoljen dolazak na stadione, ali će oni ipak imati priliku da gledaju, ali i slušaju, prenose utakmica.

Dolaskom Vice Zeljkovića na čelo Fudbalskog saveza RS, mnoge stvari su se promijenile.

Savez je konačno dobio generalnog sponzora, kompaniju m:tel, dok ćemo konačno kroz TV, ali i radio prenose, moći saznati šta se to dešava na prvoligaškim terenima širom Srpske.

Izvor: m:tel

MONDO TIM KOLA

I ove sezone MONDO će pomno pratiti dešavanja na prvoligaškim terenima Srpske, te u rubrici MONDO Tim kola nakon svakog kola detaljno analizirati šta je viđeno na utakmicama m:tel Prve lige Republike Srpske.

Već ovog vikenda kamere RTRS-a od 17 časova biće na "Mlakvama", odakle će prenositi susret povratnika u društvo najboljih, ekipe novogradske Slobode i nekadašnjeg premijerligaša Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Osim Novog Grada, prvoligaški fudbal vratio se u Zvornik, Trebinje, Doboj, Prnjavor i Kozarsku Dubicu, dok je povratnik u Prvu ligu RS i Zvijezda 09, doskorašnji premijerligaš.

Upravo će tim iz Etno sela Stanišići biti jedan od glavnih favorita za plasman u bh. elitu, ali velikog rivala imaće u ekipi Rudar Prijedora, koja je najavila borbu za šampionsku titulu i promociju u viši rang.

Jedan od najzanimljivijih susreta danas od 17 časova biće odigran na banjalučkom "Predgrađu", gdje će Željezničar ugostiti Rudar Prijedor.

Uzbudljivo bi trebalo biti i u Ugljeviku, gdje će gostovati Kozara, dok će u Foči, Zvorniku i Trebinju snage odmjeriti novajlije u ligi.

Jedini meč pod svjetlošću reflektora, od 20.30, biće odigran na stadionu "Dr Milan Jelić" u Modriči. Domaća Alfa Modriča ugostiće Podrinje iz Janje.

M:TEL PRVA LIGA RS - 1. KOLO:

Sloboda - Slavija (17.00)
Željezničar - Rudar Prijedor
Sutjeska - Sloga
Zvijezda 09 - Kozara
Drina - Ljubić
Tekstilac - Jedinstvo
Leotar - Borac
Alfa Modriča - Podrinje (20.30)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC