• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Zvezde o žrijebu: Znamo kako su prošli Seltik i Legija!

Autor Mladen Šolak

Crveno-bijeli najavljuju da će koristiti i tuđa iskustva protiv prvog rivala na putu ka Ligi šampiona.

 Crvena-zvezda-Evropa-Gibraltar-kvalifikacije-za-Ligu-sampiona Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je saznala u nedjelju da će na početku kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv prvaka Gibraltara, Evrope.

Pročitajte sve što je potrebno da znate o tom klubu.

Možda će vas zanimati

Reagujući na žrijeb, u Ljutice Bogdana su oprezno komentarisali da znaju da su neki, poznati evropski timovi imali problem sa gibraltarskim predstavnicima.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela pomenuo je u tom kontekstu Seltik, koji je u sezoni 2016/17 pobijedio Linkoln kod kuće 3:1, pa u gostima bio na rubu eliminacije i ipak prošao porazom 0:1.

Takođe, naveo je i primjer Legije iz Varšave koja je prošlog ljeta na terenu Evrope odigrala 0:0, pa je "slomila" tek u revanšu, u Poljskoj (3:0).

"Zadovoljan sam žrijebom. Još juče, kada se lista potencijalnih rivala svela na tri ekipe, bilo nam je jasno da je moglo biti teže. Ekipa Evrope je šampion svoje zemlje i svakako moramo biti oprezni. Dobro je da ne moramo na dalek put i da ćemo mi biti domaćini. Naravno, idemo korak po korak. Sjetite se kako je Seltik prošao prije nekoliko godina protiv šampiona Gibraltara, a namučila se i Legija prethodne sezone", rekao je Mrkela.

Zvezdin trener Dejan Stanković je pozvao na oprez.

"Ne potcejnjujemo nikog. Igra se jedan meč, to je 90 minuta koncentracije i fokusa i veoma oprezno ćemo pristupiti duelu sa gibraltarskim predstavnikom. Poštujemo svakog rivala, Evropa je šampion države i nema prostora za potcjenjivanje. Znamo šta nas očekuje, pripremamo se za izazove na svim frontovima, ali volim da o utakmicama razmišljam tek kad dođe vrijeme za to. Mi do susreta sa Evropom imamo prvenstvene mečeve, tako da idemo korak po korak. Imamo jasne ciljeve i u Superligi, pa i u evropskim takmičenjima, ali kažem, fokusiran sam na prvog narednog rivala. O Evropi ćemo razmišljati kad dođe vrijeme za to".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC