• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt! Da li je bomba bila ćorak? Makeda ipak ne dolazi u Crvenu zvezdu, kao nijedan drugi napadač?!

Autor Pavle Knežević

Najnovije vijesti kažu drugačije

 FK-Crvena-zvezda-ne-dolazi-Federiko-Makeda-fudbal-transferi Izvor: Guliver/Jamie McDonald/Getty Images

Pričalo se dugo o dolasku Federika Makede u Crvenu zvezdu, trener Dejan Stanković je javno rekao da se radi na tome, pisali su i provereni mediji, da bi sinoć ugledna grčka publikacija objavila da je stvar završena.

Ipak, danas stižu drugačije informacije iz Zvezde. Tanjug piše, pozivajući se na neimenovane izvore da šampion Srbije neće dovoditi nijednog napadača, niti će "ponavljati greške" da dovodi igrače dok drugi nisu prodati.

Možda će vas zanimati

Kako je Tanjugu rečeno, Zvezda ima četiri izvanredna špica, Boaćija, Pavkova, Tomanea i Krstovića, a po potrebi tu poziciji su često igrali i Ben i Vukanović.

"U ovom trenutku nema potrebe da dovodimo sedmog špica. Svi ovi igrači primaju platu u Crvenoj zvezdi i moramo voditi računa da dodatno ne opterećujemo budžet za plate. Ne treba zaboraviti da imamo limit na četiri stranca, a mi ih već imamo šest (Sanogo, Kanga, Ben, Boaći, Tomane, Garsija). Nećemo praviti greške iz prošle godine kada smo iz želje da imamo što bolji tim dovodili nove igrače prije nego što odu oni koji su tu. Veliki broj igrača je omogućio veliki roster i lakše osvajanje šampionske titule, ali i mnogim igračima onemogućio da imaju dovoljnu minutažu i pokažu sav kvalitet", kažu za Tanjug iz Zvezde.

Nešto se vjerovatno desilo, jer kada trener kaže da se radi na tome i da ga žele i kada ugledni mediji pišu da je dogovoreno, pa onda stigne ovakva informacija - to je jedini logični zaključak.

(Mondo/Tanjug)

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC