• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pričao da nikada neće voditi Barselonu, sada je prvi favorit posle večere sa predsednikom!

Autor Nebojša Marković

Hoće li Argentinac biti taj?

 Maurisio-Poketino-Barselona-trener-prvi-kandidat-Kike-Setiejn-otkaz-Cavi-odbio-Maks-Alegri-Anri Izvor: Guliver/Getty Images/Clive Rose, Clive Rose/Getty Images Europe

Barselona se obrukala kao nikada u svojoj istoriji i spremna je za rezove. Katalonci su u četvrtfinalu "popili" osam komada od Bajern Minhena i utisak je da će se od takvog poniženja dugo oporavljati.

Taj oporavak mogao bi da olakša čovek koji je izjavio da nikada neće biti trener Barselone!

Možda će vas zanimati

Maurisio Poketino je prvi favorit za preuzimanje klupe tima sa "Nou Kampa", iako su ga mnogi u startu otpisali zbog njegove poznate izjave.

Argentinac je bez posla od prošle godine, kada je završio svoju eru u Totenhemu i po odlasku Kikea Setijena koji je samo pitanje trenutka, on se navodi kao glavni favorit.

O ovome piše nekoliko svetskih medija, a među njima je i "Gardijan". Renomirani list navodi da Barselona planira da u narednim danima uruči otkaz Setijenu i da će to biti potvrđeno u ponedeljak na sastanku uprave.

Ipak, još jedan važan "detalj" je da je Poketino prošle nedelje bio na večeri sa predsednikom Barse, Đozepom Bartomeuom! "Kaden Ser" je prenela tu informaciju, što je podgrejalo sumnje da bi "Poch" mogao da bude naslednik Setijena.

Mnogi navode njegovu poznatu izjavu kao razlog zašto od toga neće biti ništa, jer Barselonu navodno ne bi vodio jer je dubok trag ostavio u rivalu Espanjolu. Ipak, i Poketino je u jednom intervjuu nedavno razjasnio šta je tada zapravo mislio.

"U to vreme sam na dramatičan način pokušavao da razbijem spekulacije o mom odlasku u Barselonu. Nisam arogantan i nije mi se dopalo to što sam rekao. Možda sada to ne bih rekao, jer nikada ne znate šta može da se desi", rekao je Poketino za "El Pais". Pritom i Espanjol je ispao u Segundu, pa tih okršaja naredne sezone ne bi bilo...

Pominjalo se više kandidata u opticaju za naslednika Setijena, uz Masimilijana Alegrija, pa čak i Tjerija Anrija. Ćavi nije zainteresovan, a čini se da je Poketino u igri.

Šta vi mislite, ko će biti novi trener Barselone?

Anketa

Ko treba da bude sledeći trener Barselone?

  • Ćavi

    18.75% (3)

  • Tjeri Anri

    25% (4)

  • Maurisio Poketino

    43.75% (7)

  • Ronald Kuman

    0% (0)

  • Maks Alegri

    12.5% (2)

Ko treba da bude sledeći trener Barselone?

Rezultati

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC