• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uspavanka u Ugljeviku u derbiju m:tel Prve lige Republike Srpske, a onda je sijevnuo volej u rašlje!

Autor mondo.ba

Derbi meč trećeg kola m:tel Prve lige Republike Srpske odlučio je fantastičan potez fudbalera gostiju.

 Zvijezda 09 - Rudar Prijedor 0:1, m:tel Prva liga RS, 3. kolo Izvor: MONDO/Samir Cacan

Pretendenti za najviši plasman u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, Zvijezda 09 i prijedorski Rudar odmjerili su snage u Ugljeviku u trećem kolu, ali derbi nije opravdao očekivanja.

Nakon domaćeg debakla od Kozare na otvaranju sezone (0:4), ekipa Zvijezde 09 je potom u Doboju savladala Slogu (3:1), da bi danas uknjižila novi neuspjeh i to na svom terenu. 

Možda će vas zanimati

ZVIJEZDA 09 - RUDAR PRIJEDOR 0:1 (0:0)

S druge strane, "rudarima" je ovo bila druga vezana pobjeda nakon preokreta protiv Sutjeske u Prijedoru (2:1), nakon početnog kiksa protiv Željezničara u Banjaluci (0:0), pa su gosti ostali u samom vrhu entitetskog prvenstva.

Poslije lošeg meča u prvih 45 minuta u Ugljeviku, u nastavku su tempo diktirali izabranici Borisa Savića, pa je u nekoliko navrata propuštena prilika da Rudar Prijedor stigne do prednosti preko Slavena Stjepanovica i Bojana Burazora.

Ipak, najbolju šansu na meču imao je domaći sastav i to poslije greške golmana Prijedorčana Kenana Topolovića, ali je nebranjenu mrežu sa nekih 30-ak metara promašio nigerijski internacionalac Ejike Uzoenji.

Kazna za promašaj domaćina uslijedila je u 77. minutu kada je Rudar stigao do prednosti!

I to majstorskim udarcem Mile Kovačevića, koji je uhvatio volej sa 25 metara, a na putu do mreže, lopta je zakačila kapitena domaćin Stojičića i odsjela u samom gornjem uglu - 0:1.

Dva minuta kasnije Prijedorčani su mogli da definitivno "ovjere" pobjedu da je udarac Predraga Zekanovića bio za malo precizniji, ali i ovako, ostalo je 0:1, pa su bodovi otišli u grad na Sani.

U posljednjem meču trećeg kola odigranom u večernjem terminu Alfa Modriča i dobojska Sloga remizirali su na stadionu "Dr Milan Jelić" rezultatom 1:1. Dobojlije su do prednosti stigle početkom drugog poluvremena pogotkom Saše Perića iz slobodnog udarca sa 20-ak metara, da bi bod "uljarima" četiri minuta prije kraja donio Aleksandar Demonjić.

Dosadašnji lider na tabeli, Kozara iz Gradiške zabilježila je novu pobjedu! Gradiški tim je savladao Drinu u Zvorniku i to poslije preokreta - 1:2 (1:1).

Zvorničani su poveli u 16. minutu pogotkom Dimitrija Tvrdišića, ali su gosti uspjeli da do odlaska na odmor stignu do izjednačenja za koje se postarao Aleksandar Popović. Vrijedna tri boda Kozari, koja je zadržala lidersku poziciju na tabeli, osigurao je Draško Lolić golom iz jedanaesterca u 55. minutu.

Gosti su se gostili na još dvije utakmice m:tel Prve lige Republike Srpske - Slavija je pobijedila Želju u Banjaluci, Sloboda je u Foči nadigrala Sutjesku, dok su domaćinske bodove u ovom kolu osvojili Borac iz Kozarske Dubice, trebinjski Leotar i Tekstilac iz Dervente.

Ovo kolo obilježio je i napadač Dubičana Siniša Radoja, koji je protiv Jedinstva zabilježio het-trik pogodivši mrežu brčanskog tima u trećem, 33. i 93. minutu!

Izvor: MONDO Ilustracija - Bojan Jakovljević

M:TEL PRVA LIGA RS - 3. KOLO:

Željezničar - Slavija 0:3 (0:1)
/Šćepanović 21, Bogučanin 87/

Sutjeska - Sloboda 0:1 (0:1)
/Antonić 41/

Zvijezda 09 - Rudar Prijedor 0:1 (0:0)
/Kovačević 77/

Drina - Kozara 1:2 (1:1)
/Tvrdišić 16 - Popović 27, Lolić 55 pen/

Tekstilac - Podrinje 1:0 (0:0)
/Babić 78/

Leotar - Ljubić 4:0 (1:0)
/Zečević 9 pen, Ristić 75/

Borac - Jedinstvo 3:0 (2:0)
/Radoja 3, 33, 93 pen/

Alfa Modriča - Sloga 1:1 (0:0)
/Demonjić 86 - Perić 49/

TABELA: Kozara 7, Leotar 7, Rudar Prijedor 7, Sloboda 7, Tekstilac 6, Borac 5, Alfa Modriča 5, Drina 4, Slavija 4, Ljubić 3, Zvijezda 09 3, Sloga 2, Željezničar 1,  Sutjeska 1, Podrinje 1, Jedinstvo 0.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC