• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo tješi Barselonu: Neće se Mesi tek tako odljubiti! Ja ga ne bih pustio...

Autor mondo.rs

Ako je vjerovati legendi...

 Ronaldo - Mesi treba da ostane u Barseloni Izvor: Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Hoće li Leo Mesi i dalje nositi dres Barselone? 

U ovom trenutku odgovor na najvažnije pitanje u svijetu fudbala zna samo Argentinac, iako su iz Barse već požurili da mu "stave neizgovorene riječi u usta", što bi moglo da izazove samo nervozu i kontra-efekat, kao što je već kod Luisa Suareza.

Možda će vas zanimati

 Svi imaju svoje mišljenje na ovu temu, zašto bi Mesi trebalo da ostane ili zašto da ode iz Barselone, ali će na kraju samostalno odlučiti poslije razgovora sa novim trenerom Ronaldom Kumanom.

Jedan od onih koji je upitan za osjetljivu temu je i Ronaldo, ali ne Kristijano.

"El Fenomeno", nekadašnji napadač Barselone i Reala, koji sada sjedi na predsjedničkoj fotelji Valjadolida, kazao je da je "malo vjerovatno da će Mesi otići, posebno zbog krize u klubu".

"Mesi je glavni sinonim za Barselonu i ja da sam na njihovom mjestu ne bih ga pustio ni pod kojim uslovima. On ima veoma važnu i jaku vezu sa klubom i ne vjerujem da će se tek tako odljubiti preko noći...", kazao je Ronaldo.

Očigledno je da je Mesiju najteže palo što je njegova ekipa pregažena protiv Bajerna (8:2) u Ligi šampiona, ali mu smeta i to što klub već godinama posrće u upravljačkom smislu.

"Malo se pretjeruje poslije 8:2, previše je krivice... Mesiju je potrebno da mu pomognu saigrači, a Barsa mora da smisli nešto novo. Ako im ode najbolji igrač - to nije rješenje".

Ronaldo je istakao i da je Luis Suarez, uprkos kritikama, jedan od najboljih napadača na svijetu uz Roberta Levandovskog i Karima Benzemu, ali očigledno da u Barseloni ne misle tako jer žele da ga se riješe ovog ljeta poslije 196 golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC