• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nismo varvari da tučemo motkama: Stanković i stručni štab Zvezde na kafi u Tirani, Albanac poslao poruku!

Autor Nebojša Marković

Veliko iščekivanje pred meč Tirane i Crvene zvezde.

 Nismo varvari da tučemo motkama: Stanković i stručni štab Zvezde na kafi u Tirani, Albanac poslao poruku! Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju vrlo važan meč kvalifikacija za Ligu šampiona, a pred duel u Tirani protiv šampiona Albanije bilo je mnogo provokacija od strane tamošnjih huligana.

Ipak, očigledno je da postoji i druga slika Tirane, gdje je Dejan Stanković sa svojim stručnim štabom sjeo u jedan lokalni kafić.

Možda će vas zanimati

Na društvenim mrežama se na dan odigravanja utakmice pojavila fotografija na kojoj Stanković sa svojim saradnicima sjedi u centru Tirane u bašti jednog kafića, relaksirajući se pred večerašnji susret.

Jedan albanski navijač je na svom Fejsbuk profilu želio da pokaže kako u Albaniji "ne stanuju varvari", kako je naveo.

"Trener FK Crvena zvezda Dejan Stanković, sa svojim pomoćnicima, Nebojšom Miloševićem, Milošem Milojevićem i bivšim kapitenom Zvezde, Nenadom Milijašem, ovog popodneva u kafiću hotela Plaza, Tirana", opisao je pomenuti navijač ispod fotografije.

"Na slici Stanković u crvenoj majici, pored njega Milijaš i ostali. Kao što vidite, niko ih nije napao, niko ih nije provocirao, niti su se naljutili. Umjesto toga, vidio sam građane kako se slikaju sa njima, naravno uz ranije dobijenu dozvolu", objašnjava ovaj navijač.

On je dodao da bi srpski mediji zbog ovoga trebalo da se smire.

"Niko do sada nije 'pojeo' njihove šampione u Albaniji. Albanci su Evropljani, nisu varvari. Hoćemo da ih pobijedimo na terenu, a ne da ih tučemo motkama. Naravno, što se rezultata tiče, u rukama smo FK Tirana", napisao je Artan Hodža.

Ipak, očigledno je izostavio informacije koje su ranije stizale iz Albanije, poput morbidnih prijetnji tamošnjih huligana na račun Srba ili uvreda za ubijenog navijača Crvene zvezde.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC