• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda steže obruč oko "Tora": Snažni napadač Selte za Ligu šampiona!

Autor Milutin Vujičić

Ako bi zaigrao kao u Penjarolu, to bi bio pun pogodak za Zvezdu... Ipak, žele ga i drugi klubovi iz Španije.

 Gabrijel Toro Fernandez Crvena zvezda Selta transferi Izvor: Guliver/Octavio Passos/Getty Images

Crvena zvezda je prodajom Tomanea oslobodila mesto za inostranog napadača, a izbor je na kraju pao na Gabrijela "Tora" Fernandeza iz Selte!

Napad crveno-belih ove sezone neće predvoditi Federiko Makeda ili Anderson Silva, koji su najduže bili na radaru rukovodstva šampiona Srbije, pa je tako sav fokus trenutno prebačen na pregovore oko snažnog urugvajskog napadača, nezvanično saznaje MONDO.

Možda će vas zanimati

"Toro" je stigao iz Penjarola za 3,5 miliona evra i nije se naigrao mnogo u prvoj sezoni u La Ligi (554 minuta, jedan gol), pa zbog toga klub iz Viga želi da ga pozajmi ovog leta.

Delovalo je da će ga ostaviti u Španiji, Fernandez je imao usmeni dogovor sa Rajo Valjekanom, javili su se Espanjol i još neki klubovi sa Pirineja, međutim sada se Crvena zvezda umešala u pregovore i pokušava da Fernandeza dovede u svoje redove.

Zvezda takođe želi da dovede "Tora" na pozajmicu, a za razliku od drugih klubova mogla bi da ponudi i igranje u Evropi, što bi moglo da napravi razliku.

S obzirom na to da su Pavkov i Boaći van forme, Zvezda bi mogla Fernandezu da ponudi mesto prvog napadača i pomogne mu da vrati formu iz Penjarola, a ukoliko bi vratio golovima time bi profitirala i Selta pošto bi mogla da vrati nazad - ili proda za veću sumu novca.

Smanjeni rizik od greške, pošto ih je bilo mnogo prošle sezone, zainteresovao je Zvezdu koja "steže obruč" oko Fernandeza, pokušavajući što pre da završi pozajmicu zbog kvalifikacija.

Pogledajte sjajan gol "Tora" u dresu Selte.
Izvor: YouTube/ Aficionado Amarillo

"Toro" je pre nekoliko dana igrao za Seltu u prijateljskoj utakmici protiv Luga, a deluje da je to bila i oproštajna pre selidbe u drugu sredinu.

Fernandez je inače ponikao u Defensoru, potom preko Rasinga iz Montevidea stigao do slavnog Penjarola, ali prva sezona u Selti je bila teška za njega. Dao je samo gol petom za pobedu protiv Valensije, a da bi bio stari "Toro" potrebni su mu minuti.

U javnosti su se prethodnih dana spominjali Aleksandre Mendi, Matija Destro i Olarenavači Kajode, ali kako je našem portalu rečeno - oni trenutno nisu opcija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC