• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvijezdi 09 više ne mogu da čekaju: Mahalbašić smijenjen, stiže Nestorović?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čeka se zvanična potvrda iz Etno sela Stanišići.

 Darko Nestorović novi trener Zvijezde 09 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U doskorašnjem premijerligašu Zvijezdi 09 ne kriju da nisu zadovoljni startom sezone u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske.

A kako i bi, kada je u četiri uvodna kola zabilježena tek jedna pobjeda, uz šokantna tri poraza, pa je od ekipe koja je konkurisala za sami vrh pred početak sezone, Zvijezda 09 stigla u poziciju da se nalazi pri samom dnu.

Možda će vas zanimati

Čini se da će ceh loših rezultata platiti šef stručnog štaba Zumbul Mahalbašić, kojem se i te kako ljulja stolica. Mahalbašić je ekipu preuzeo pred start sezone, a pred njeg aj postavljen jasan cilj - borba za šampionsku titulu i povratak u m:tel Premijer ligu BiH.

Ipak, s obzirom da je semberski sastav i te kako zakazao, te bez obzira na silna pojačanja nije uspio da krene ka vrhu tabele, razlaz sa aktuelnim trenerom sve je izvjesniji.

Navodno je već poznat i njegov nasljednik. Biće to Darko Nestorović, iskusni stručnjak koji je već radio u nekoliko klubova u Premijer ligi BiH, ali i Prvoj ligi RS (Rudar Prijedor, Radnik Bijeljina, Sloboda Mrkonjić Grad).

Već je nekadašnji selektor mlade bh. reprezentacije sjedio na klupi Zvijezde 09, u sezoni 2018/19, nakon čega kratko radio u Kuvajtu, gdje je nedavno okončao saradnju sa tamošnjim klubom Al-Arabi Sporting Klub.

Iako za MONDO iz Etno sela Stanišići nisu željeli da potvrde, ali ni demantuju ove navode, po izjavi predsjednika kluba Borisa Stanišića jasno je da se nešto "kuva".

"Bićete obaviješteni čim definitivan dogovor bude postignut", kratko je za naš portal izjavio prvi čovjek Zvijezde 09.

Tim iz Etno sela Stanišići tako će postati drugi prvoligaš koji je posegao za promjenom trenera. Prethodno je to učinio derventski Tekstilac, kada je Čedomira Ćuluma zamijenio Mile Lazarević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC