• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO Tim kola: Galin produžio uspješnu seriju Slobode

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Napadač Slobode Miloš Galin obilježio četvrto kolo m:tel Prve lige Republike Srpske. Najzaslužniji za novi trijumf tima iz Novog Grada, koji je ostao u samom vrhu tabele.

 MONDO-Tim-kola-4.-kolo-m-tel-Prva-liga-RS, Miloš Galin Izvor: Facebook/Sloboda Novi Grad

Fudbaleri Slobode iz Novog Grada na krilima dvostrukog strijelca Miloša Galina nastavili su uspješnu seriju rezultata u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, te nakon četiri odigrana kola dijele lidersku poziciju sa Kozarom, Leotarom i Rudar Prijedorom. Sve četiri ekipe sakupile su po 10 bodova.

Iskusni golgeter dva puta je, u 36. iz penala, te 66. minutu, zatresao mrežu Zvijezde 09, te tako nekadašnjeg premijerligaša još više udaljio od planirane borbe za vrh tabele, te sasvim zasluženo ponio epitet najboljeg igrača proteklog kola.

Možda će vas zanimati

Novi trijumf upisali su i fudbaleri Kozare. Iako su gubili od Tekstilca, uspjeli su da preokrenu, najviše zahvaljujući Milošu Šikanjiću, koji je sa pet pogodaka trenutno prvi strijelac lige.

Šikanjić je promašio penal, ali je uspio dva puta da matira golmana Dervenćana, a oba puta asistent mu je bio raspoloženi Draško Lolić.

Sjajna utakmica sa mnogo uzbuđenja i preokreta viđena je u Prijedoru, gdje je gostovala Alfa Modriča.

Modričani su pružili dostojan otpor, vodili sve do sudijske nadoknade, ali su onda ostali praznih šaka.

Demir Jakupović prvi je načeo mrežu gostiju, koji su onda zaigrali znatno bolje i uspjeli da preokrenu rezultat. Danijel Karamanović ušao je s klupe, te bio najzaslužniji što su Modričani uspjeli da se vrate u igru.

Igrali su fudbaleri nekadašnjeg bh. šampiona otvoreno, Imali su i sjajnu priliku da uvećaju prednost, ali je golman "rudara" Kenan Topolović uz pomoć okvira gola uspio da odbrani šut Aleksandra Demonjića, te omogući svom timu da u nadoknadi dođe do velikog preokreta i slavlja.

Do prvog ovosezonskog slavlja stigli su i fudbaleri Sloge.

Oni su na svom terenu golovima imenjaka Dušana Komljenovića i Dušana Ristića savladali zvorničku Drinu, te tako uspjeli da uvećaju bodovni saldo.

Leotar je slavio u gostima protiv Podrinja, a najistaknutiji u timu Trebinjaca bio je Aleksa Stajić.

Ipak, iznenađenje kola priredili su fudbaleri Jedinstva, koji su kao gosti slavili protiv Slavije. Brčaci su ostvarili prvi trijumf u sezoni i to protiv ekipe koja je do sada bila neporažena.

Strahinja Macanović bio je najbolji, a takođe i svom "šefu" Vidoju Zariću donio "titulu" trenera kola.

Banjalučki Željezničar Sport tim je tek u trećem domaćem meču ostvario prvu prvenstvenu pobjedu.

U "Predgrađu" je savladana Sutjeska iz Foče rezultatom 2:1 (1:1), a utakmicu je odlučio rezervista Franko Dadić, koji je osigurao vrijedna tri boda za Banjalučane poslije dva uzastopna poraza, od Slobode u Novom Gradu i Slavije u Banjaluci, te startnog remija sa Rudaom u Prijedoru.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

TABELA - 4. KOLO:

4 boda - Mitar Trifković (Alfa Modriča),

3 - Siniša Radoja (Borac), Miloš Galin (Sloboda), Nikola Ćetković (Željezničar),

2 - Milan Šikanjić, Draško Lolić (Kozara), Stefan Paranos (Leotar),

1 - Aleksandar Simić, Aleksandar Demonjić, Danijel Karamanović (Alfa Modriča), Stefan Tomaš, Mile Kovačević, Ilija Kovačević (Borac), Dušan Ristović, Aleksandar Ilić (Drina), Strahinja Macanović (Jedinstvo), Boris Raspudić, Aleksandar Malbašić (Kozara), Lazar Zečević, Aleksa Stajić (Leotar), Milovan Novaković (Ljubić), Ognjen Jaćimović, Danilo Marmat, Perica Ivetić, Demir Jakupović, Kenan Topolović (Rudar Prijedor), Vučina Šćepanović, Denis Čomor (Slavija), Ljuban Antonić, Elvir Trako (Sloboda), Marko Lukić, Saša Perić, Dušan Komljenović, Dušan Ristić (Sloga), Đorđe Milutinović, Jovan Bokić (Sutjeska), Dragan Jolović (Tekstilac), Kristijan Tojčić (Zvijezda 09), Nikola Kuprešak, Franko Dadić (Željezničar).

TABELA - TRENERI:

2 boda - Nedžad Žerić (Kozara),

1 - Vidoje Zarić (Jedinstvo), Boris Savić (Rudar Prijedor).

LISTA STRIJELACA:

5 golova - Milan Šikanjić (Kozara),

3 - Mitar Trifković (Alfa Modriča), Siniša Radoja (Borac), Miloš Galin (Sloboda),

2 - Stefan Tomaš (Borac), Stefan Božić (Jedinstvo), Draško Lolić, Aleksandar Popović (Kozara), Lazar Zečević (Leotar), Ognjen Jaćimović (Rudar Prijedor), Nikola Babić (Tekstilac), Ognjen Stjepanović (Zvijezda 09)…

Autogol - Kristijan Tojčić (Zvijezda 09 - za Rudar Prijedor).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC