• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić ništa ne zamjera ekipi nakon odličnog derbija: "Da je duže bilo 1:1 ili 2:2, možda bi bilo drugačije..."

Autor Dragan Šutvić

Pročitajte šta je u odjavi meča sa Sarajevom rekao trener Borca, ali i njegov kolega, te bivši igrač i saigrač Vinko Marinović

 7. kolo m:tel Premijer liga BiH Sarajevo Borac Jagodić Marinović odjava utakmice Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U sjajnom derbiju sedmog kola m:tel Premijer lige BiH, Sarajevo je večeras na domaćem terenu savladalo ekipu Borca 4:2.

Banjalučani su bili u rezultatskom zaostatku nakon autogola Vladana Danilovića, potom se dva puta vraćali, jednom i sa igračem manje, ali je u posljednjih dvadesetak minuta stvari u svoje ruke uzeo krilni napadač Sarajeva Benjamin Tatar i odveo svoj tim do liderske pozicije, spustivši Borac, dosadašnjeg lidera, na treće mjesto.

Možda će vas zanimati

"Zaista nemam šta da prigovorim momcima, od prvog minuta smo željeli da postižemo golove. Nažalost, u ovako jako utakmici, sitne greške rješavaju. Desile su nam se neke nepredviđene okolnosti, gdje posebno mislim na crveni karton u otvaranju drugog poluvremena, gdje je, realno, bilo teško. Takođe, oba puta kad smo postizali gol za izjednačenje, mi smo nakon dva minuta primali gol i to je velika nesreća. Igrati 45 minuta sa igračem manje sa Sarajevom i držati aktivan rezultat je za pohvalu. Ovaj četvrti gol je nešto što nam nije trebalo, ali u svakom slučaju mi moramo od sutra da se okrenemo četvrtku i Rio Aveu i pokušamo što prije ovo da zaboravimo", rekao je Jagodić za TV Arena sport nakon utakmice.

Borac nije došao da se brani u ovoj utakmici.

"Došli smo da igramo otvorenu utakmicu. Izvršili smo i ove neke izmjene jer smo znali da Sarajevo ima visoke igrače, morali smo da pariramo i u skok-igri, a neke izmjene nismo planirali, već smo bili primorani da ih izvršimo takve kakve jesmo. Onda se desilo ovo što se desilo. Opet kažem, pohvale igračima, postigli smo dva gola, promašili tri-četiri dobre prilike, Sarajevo postiglo golove na vrijeme za sebe jer nisu dolazili u neizvjesnost. Da je duže bilo 1:1 ili 2:2, možda bi i ishod bio drugačiji", zaključio je strateg banjalučkog premijerligaša.

Kako rekosmo, večerašnjom pobjedom Sarajevo, aktuelni šampion BiH, preuzeo je lidersku poziciju i opušteno dočekuje srijedu i zaostalu utakmicu četvrtog kola sa Olimpikom na Otoci.

"Trenutno je takva situacija da smo mi prvi na tabeli, to nam je sigurno bio i plan prije utakmice, uz želju da probamo da odigramo što bolje. Što se tiče same utakmice, složio bih se sa kolegom Jagodićem da je bila dosta otvorena, bilo je dosta prilika i sa jedne i sa druge strane. Poveli smo, Borac je izjednačio, pa smo mi ponovo stigli do vođstva, a mislim da smo u nekim situacijama kad smo ostali sa igračem više morali bolje da reagujemo. Nismo u tome uspjeli, dozvolili smo Borcu da se vrati, ali je Tatar zaista jednim sjajnim golom okrenuo vođstvo u našu korist. Do kraja smo postigli još jedan i ovom prilikom želim da čestitam saigračima na tome", rekao je trener "bordo" tima Vinko Marinović u odjavi utakmice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC