• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Samo da je pregovarao profesionalni agent umjesto Mesijevog oca... Sve bi išlo lakše!"

Autor mondo.ba

"Odjeknule" su riječi Ernana Krespa

 Lionel Mesi Barselona komentar Ernan Krespo Izvor: Handout/Getty Images Europe, Guliver

Ostaje, ide, ostaje, ide…

Na kraju, donio je odluku da ostaje, iako, u ovom trenutku, nije srećan!

Možda će vas zanimati

Lionel Mesi, argentinski as i dugogodišnji lider Barselone, ostaće u klubu do isteka ugovora, u ljeto 2021. godine, iako je prethodnih nekoliko mjeseci isticao da želi da, nakon skoro 20 godina, napusti klub i promijeni sredinu, nezadovoljan načinom funkcionisanja kluba u ovom trenutku.

Cijela saga oko Mesija natjerala je i njegovog zemljaka i proslavljenog napadača, Ernana Krespa, da se oglasi.

Nekadašnji golgeter River Plejta, Parme, Lacija, Čelsija, Intera... u razgovoru za TyC Sports istakao je da bi "sve bilo lakše da je, umjesto Mesijevog oca Horhea, sa klubom pregovarao profesionalni fudbalski menadžer".

"Uz dužno poštovanje Horhea i njegovo rada, smatram da je u takvim situacijama potrebno da pored sebe imate profesionalca. Nije isto kad pregovore sa klubom vodi otac i kad pregovara profesionalni agent. Vaš agent bi sve porodične stvari ostavio po strani, ne bi to uzimao u razmatranje i bilo bi svima, a pogotovo igraču, mnogo lakše", rekao je sadašnji strateg argentinske Defense.

Izvor: Guliver/Getty Images/Vladimir Rys, Vladimir Rys/Bongarts

Podsjetimo, Lionel Mesi je čak u proteklom periodu u klub poslao burofaks, zvaničan dokument u kojem je javno istakao da želi da se rastane sa Barselonom, nakon čega se povela priča da Mesi ne može ovog ljeta tek tako da raskine ugovor i da će klubovi za njega morati da plate otkupnu klauzulu od čak 700 miliona evra.

Spominjalo se da bi utvrđivanje da li Mesi može da jednostrano prekine ugovor moralo da bude utvrđeno na sudu, nakon čega je 33-godišnjak "presjekao" i odlučio da ugovor odradi do kraja.

"Kada sam sve ovo saopštio porodici, bila je velika drama. Mislio sam da sigurno mogu da napustim klub kao slobodan igrač, predsjednik mi je to uvijek govorio i nikada nije pominjao da imam rok do 10. juna, kada je 10. jun bio datum dok su takmičenja za osvajanje lige i dalje trajala za vrijeme ovog u**anog virusa. I to je razlog zašto ću ostati u klubu. Jer mi je predsjednik rekao da je jedini način da neko plati 700.000.000 evra, to je nemoguće i da je jedini drugi način da odemo na sud. Nikada ne bih otišao na sud protiv Barse, jer je to klub koji volim, koji mi je dao sve otkad sam došao. To je klub mog života", poručio je Argentinac.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC