• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhemovo najveće pojačanje je - ona? Rodila dete pre četiri meseca, ima trofeja ne zna im se broj!

Autor Nebojša Marković

O ovome bruji Engleska.

 Totenhem-najvece-pojacanje-zena-fudbalerka-Aleks-Morgan-SAD-zenski-fudbal-rodila-dete-pre-4-meseca Izvor: Guliver/Getty Images/Robert Cianflone, Robert Cianflone/Getty Images Europe

Pre samo nešto malo više od godinu dana Totenhem je igrao finale Lige šampiona, pominjali su se veliki planovi, ali već ovog leta stvari su daleko od "ružičastih".

Sada im se na internetu mnogi rivalski navijači podsmevaju jer im je najzvučnije pojačanje - fudbalerka!

Možda će vas zanimati

Ovo je zapravo vest nedelje na Ostrvu po pitanju ženskog fudbala. Da, verovatno se pitate zašto pričamo o ženskom fudbalu, ali zaista, ona je pojačanje o kojem se najviše priča i piše.

Ženski tim Totenhema doveo je u svoje redove Aleks Morgan! Američka fudbalerka je jedna od najboljih igračica sveta i za žensku fudbalsku Superligu Engleske ovo je stvarno ogromna stvar.

Ali ovaj transfer biće kratkoročan.

Morganova stiže u Englesku iz Orlando Prajda jer je u SAD prekinuta sezona zbog pandemije korona virusa, a koliko je 2020. godina bila sjajna za nju govori i da je pre četiri meseca postala majka!

Ona je 7. maja rodila ćerku, a prošle godine je bila strelac šest golova na Svetskom prvenstvu za žene. Tada je po drugi put osvojila Mundijal sa selekcijom SAD, a već ima i zlato sa Olimpijskih igara.

Morgan, koja ima 31 godinu, osvajala je i Ligu šampiona za dame u dresu Liona, dok je za reprezentaciju SAD na 169 utakmica postigla 107 golova.

Za to vreme, muški tim Totenhema je ovog leta pojačan dolascima Meta Doertija iz Vulvsa i Pjera Emila Hojbjerga iz Sautemptona, pošto "pevci" nisu u stanju da izdvajaju veliki novac usled finansijske krize koja ih je naročito teško pogodila, imajući u vidu da su nedavno izgradili nov stadion.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC