• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Almedin Ziljkić "puca" od samopouzdanja: Šta? Rio Ave? Nemaju šta da traže! Ma i Mančester da dođe...

Autor Dragan Šutvić

Borčev ofanzivac je danas imao šta da poruči Portugalcima

 Liga Evrope 2. kolo Borac Rio Ave Almedin Ziljkić najava Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Pred Borčevim fudbalerima je drugi evropski ispit ovog ljeta.

Crveno-plavi sutra u 20 časova na Gradskom stadionu, uz direktan prenos na TV Arena sport, dočekuju portugalski Rio Ave u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i ukoliko u tom meču budu uspješnji, sljedećeg četvrtka će na Vodafon Parku u Istanbulu sa ekipom Bešiktaša voditi borbu za plasman u plej-of.

Možda će vas zanimati

Trener Borca Vlado Jagodić optimistično čeka duel, a šta tek reći za krilnog napadača Almedina Ziljkića, koji "puca" od samopouzdanja pred dolazak Portugalaca.

"Drago mi je što se igra jedna utakmica i to na našem terenu. Mislim da treba da izađemo čvrsto na teren, a ne kao što je bilo u meču sa Sutjeskom, kada je bio evidentan grč, počev možda i od mene. Moramo da odigramo najbolje što možemo, da ponovimo prvo poluvrijeme iz meča sa Sarajevom, a iskren da budem, puno me taj Rio Ave i ne zanima. Mi igramo kod kuće, tu možemo svakoga da pobijedimo, da dođe Mančester sutra, možemo i protiv njih. Svaka čast i Rio Aveu, ali mislim da sutra nemaju šta da traže ovde. Mi smo spremni i psihički i fizički da sutra zapišemo naša imena u istoriji Borca, ova utakmica može da preokrene sezonu. Mi imamo tim za vrh tabele, imamo 'glavu i rep' i ne smiju da nam se potkradaju greške", poručio je strijelac gola za 1:1 na meču sa Sarajlijama.

Potkrijepio je potom svoje tvrdnje.

"Da ne budem pogrešno shvaćen, respektujem Rio Ave, znam za koga igram, već godinu i po sam tu, od Prve lige Republike Srpske do Evrope. Ne mogu da vjerujem da mi, Borac Banjaluka, treba da se bojimo nekog Rio Avea. Ako se taj Rio Ave ne boji nas, ne treba ni mi njih. Nažalost, nema navijača, tek onda Portugalci ne bi imali nikakve šanse. Ne mogu da vjerujem u priču da ova utakmica nije bitna, kao prošli smo Sutjesku i to je to. Meni je najbitnija svaka naredna utakmica, pa makar bila i prijateljska, a ne evropska kao što je ova."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC