• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čistka na "Marakani" - petorica odlaze: Zvezda puni kasu, mora da se živi i bez Lige šampiona!

Zvezda mora da pronađe novac i "zatvori" finansijsku konstrukciju za jesenji deo sezone.

 Čistka na "Marakani" - petorica odlaze: Zvezda puni kasu, mora da se živi i bez Lige šampiona! Izvor: MN PRESS

Do kraja prelaznog roka u većini evropskih zemalja ostalo je još 11 dana, a u Crvenoj zvezdi očekuju da će se do tada rešiti viškova. Konkretno, očekuje se da odu petorica igrača!

Zvezdi je potreban novac koji će napuniti klupsku kasu pošto ove sezone neće biti Lige šampiona, jasno je da grupna faza Lige Evrope, u koju crveno-beli tek treba da se plasiraju, nosi mnogo manje novca, pa je stoga potrebno "skresati troškove".

Čelnici kluba su krenuli od sebe, tako da će Terzić, Mrkela, Petrović i Stanković ubuduće raditi za upola manje novca, ali to nije dovoljno.

"Srpski telegraf" i "Sportski žurnal" pišu da je trenutno najbliži odlasku Mateo Garsiju oko koga traje saga čitavog leta. Na kraju je Zvezda prihvatila ponudu Arisa od 1,3 miliona evra i 50% od idućeg transfera, ostalo je još "samo" da se dve strane sporazumeju oko zarade, ali deluje da će na kraju Argentinac pristati da ode u Grčku iz koje je i došao prošle sezone za 2,2 miliona evra.

"Žurnal" dodaje i da je potom na redu El-Fardu Ben, koga želi Vladan Milojević u Al Ahliju, s tim da i dalje nije postignut dogovor, pa će Zvezda verovatno morati da pristane na transfer u ratama.

Izvor: MN PRESS

Redove crveno-belih bi trebalo da napuste i Ričmond Boaći i Milan Pavkov, ali to je opcija na koju se Crvena zvezda sprema već godinu dana. Za dvojicu napadača koji nisu u formi, jedan je i povređen, trenutno nema ponuda, ali se na "Marakani" nadaju da će ih dočekati.

Peti fudbaler koji bi mogao da napusti Zvezdu će imati i "najteži transfer" ako se to dogodi.

Atalanta je za Željka Gavrića ponudila 4,5 miliona evra i 20% od naredne prodaje, ali Zvezda želi da izvuče makar 6 i zbog toga je taj posao daleko od završenog, prenosi "Srpski telegraf".

S druge strane, "Sportski žurnal" navodi da je gotovo sigurno da će Željko Gavrić ostati na "Marakani" kako bi popunio mesto posle odlaska El-Fardua Bena, dok se u nastavku sezone očekuje i više prostora za mladog Andriju Radulovića.

Izvor: MN PRESS

Što se tiče odlazaka, oni za sada nisu realni. Zvezda je prethodno tražila štopera i nije uspela da ga dovede, malo joj "škripi" i u vezi, a moglo bi i u napadu ako odu Pavkov i Boaći.

Ipak, reakcije neće biti dok se ne rastereti igrački kadar.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC