• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajevo nakon šest godina u plej-ofu, Marinović: "Zasluženo, borili smo se lavovski!"

Autor mondo.ba

Kluž i Borusija iz Menhengladbaha bili su nepremostive prepreke - da li će "treća biti sreća", da li će Sarajevo eliminisati Seltik?

 Liga Evrope Sarajevo Budućnost Marinović Milinković Izvor: Anadolija/Samir Jordamović

Nakon šest godina, Fudbalski klub Sarajevo će se naći u plej-ofu kvalifikacija za jedno od evropskih takmičenja!

Bordo tim je večeras u Zenici savladao podgoričku Budućnost rezultatom 2:1 u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pa će se sljedećeg četvrtka protiv Seltika, sa kojim se susreo prošle godine u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, boriti za mjesto u grupnoj fazi.

Možda će vas zanimati

"Uspjeli smo, nakon toliko godina, da dođemo do prilike da se borimo za grupnu fazu. Što se samwe utakmice tiče, vidjela se ta nervoza. Dobro smo ušli u utakmicu, poveli 1:0, držali utakmicu još neko vrijeme pod svojom kontrolom. Kasnije smo prepustili Budućnosti malo veći posjed, bili smo više razmaknuti, pogotovo tu u sredini terena, gdje smo imali dosta problema i došlo je do izjednačenja, iako smo i mi imali šansi da dođemo do 2:0. U drugom poluvremenu je opet bilo te nervoze, ali to su takve utakmice, nose jedan veliki naboj, dešavaju se i greške. Poslije isključenja smo se borili lavovski i mislim da smo zasluženo došli do ove pobjede. Imamo sad dovoljno vremena da se pripremimo, kako bismo dali svoj maksimum protiv Seltika i učinili sve što je u našoj moći da ispišemo istoriju i nađemo se u grupnoj fazi", rekao je u odjavi utakmice trener Sarajeva Vinko Marinović.

Vidno razočaran, naravno, bio je strateg gostiju Mladen Milinković.

"Prije svega, čestitam Sarajevu na pobjedi i želim im mnogo sreće u plej-ofu. Mislim da imamo na kraju za čime da žalimo. Poslije loših pet minuta u početku prvog poluvremena, počeli smo da igramo, postigli gol u pravo vrijeme i mogu slobodno da kažem da smo izvanredno otvorili drugo poluvrijeme. Međutim, u fudbalu je tako – kad ne iskoristite svoje šanse, budete kažnjeni. Mi smo večeras surovo kažnjeni. Žao mi je igrača, mislim da su i igrom i zalaganjem zaslužili da se nađu u plej-ofu. Mislim da nije bilo iznenađenja ni sa jedne ni sa druge strane, znali smo da su Tatar i Fanimo udarne igle Sarajeva i to su pokazali i večeras. Mislim da je srećniji tim otišao u plej-of. Okrećemo se sada domaćem prvenstvu, ovo je dobro iskustvo za našu ekipu."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC