• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić prezadovoljan poslije Otoke: Ulazimo u ritam koji želimo!

Autor Dragan Šutvić

"Igrači rade marljivo, daju sve od sebe i iz toga dolaze rezultati", zaključio je Jagodić u odjavi meča u Sarajevu

 9. kolo m:tel Premijer liga BiH Olimpik Borac Vlado Jagodić Izvor: Sport1/Oslobođenje/Sanel Konjhodžić

Prekinuo je Borac niz gostujućih poraza u ovoj sezoni!

Željezničar, Široki Brijeg i Sarajevo bili su mečevima u kojima su izabranici Vlade Jagodića ostajali "kratkih rukava".

"Bijes" je ispoljen na Otoci, gdje su crveno-plavi deklasirali Olimpik rezultatom 1:4 i postigli najviše golova na gostovanju još od maja 2014. godine, kada je tadašnja generacija Banjalučana "pregazila i planinu Leotar i rijeku Trebišnjicu" (0:5).

Možda će vas zanimati

"Apsolutno sam zadovoljan, pogotovo što nam je pomalo prijetnja bila da li ćemo moći da pružimo ono što smo zamislili jer je vrijeme ovdje bilo izuzetno ružno na početku utakmice, a teren takav kakav je, to smo već konstatovali. U svakom slučaju, mislim da smo zasluženo pobijedili, mislim da smo stvorili zaista mnogo prilika, bili i efikasni... Treba cijeniti da smo uspjeli dati četiri gola na ovom gostovanju, a veseli me, isto tako, da smo kontrolisali utakmicu čitavo vrijeme, po mom mišljenju. Ne bi smjelo da nam se desi da primimo gol iz prekida, ipak se desilo, međutim ne kritikujem igrače. Naprotiv, pohvaljujem ih za današnju partiju i drago mi je da smo napokon i tu barijeru gostujućeg terena ostavili iza sebe i nadam se da ćemo imati još dosta pobjeda u gostima", bile su prve impresije trenera Banjalučana Vlade Jagodića nakon meča u Sarajevu.

Njegove izabranike u srijedu očekuje novi ispit – kup-gostovanje u Travniku, protiv kojeg Borac, baš kao i protiv današnjeg rivala, nije igrao više od četiri godine.

I u tom takmičenju, ne krije strateg Borca, klub ima visoke ambicije.

"Uz prvenstvo, nama je jedan od ciljeva i da u Kupu idemo do kraja. Takođe, i u nedjelju imamo utakmicu koja nam je veoma bitna pred ovu reprezentativnu pauzu, a to je sa Veležom, gdje bismo mi pobjedom mogli ostati potpuno na vrhu i onoj poziciju koju želimo. U svakom slučaju, u Travnik ćemo vjerovatno ići kompletni, ali vidjećemo sutra na treningu oporavka kakvo je zdravstveno stanje igrača. Ne želimo, svakako, da dovedemo u pitanje ishod te utakmice, a mislim da polako ulazimo u ritam koji sam priželjkivao. Igrači rade marljivo, daju sve od sebe i iz toga dolaze rezultati", zaključio je Jagodić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC