• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Favoriti smo u Jermeniji: Stanković nakon Lučana puca od samopouzdanja!

Autor Dušan Ninković

Trener crveno-bijelih rekao ono što navijači vole da čuju.

 Mladost-Crvena-zvezda-0-4-Superliga-Dejan-Stankovic-bakljada-golovi-Ararat-Jermenija Izvor: MN PRESS

Dejan Stanković je prezadovoljan igrom svojih izabranika u Lučanima. toliko da je posle utakmice najavio i meč u Jermeniji.

Crveno-bijeli će protiv Ararat-Jermenije igrati za grupnu fazu Lige Evrope, a Zvezdin trener kaže da će biti favoriti u tom susretu.

Možda će vas zanimati

Nakon žrijeba za plej-of fazu Lige Evrope, Stanković je imao izjavu koju je kasnije morao da objašnjava. Iako je prvo rekao da žreb nije bio na Zvezdinoj strani, objasnio je to novim, trećim uzastopnim gostovanjem, a ne težinom rivala koji je izvučen.

Što se tiče utakmice u Superligi, odnosno devete uzastopne pobjede u tekućoj sezoni, Stanković kaže da je ekipa bila inteligentna i borbena.

''Dobro smo spremili meč. Čestitao bih igračima, jer nije lako biti u ritmu gdje se stalno igraju utakmice, a s druge strane mora da se misli o oporavku, igračima koji izlaze iz povrede, o minutaži... Zaista smo bili inteligentni i borbeni, te uspjeli da odnesemo bodove sa tradicionalno neugodnog gostovanja u Lučanima. Dobro smo djelovali na terenu i bili sigurni tokom devedeset minuta'', počeo je Stanković.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde mnogo vjeruje u prekide, iz kojih je danas gol postigao Radovan Pankov. Stanković je znao da će se to desiti.

''Imao sam osjećaj da će se Pankov upisati u strijelce, ali to je zato što verujem u prekide. Kazneni udarci su stvar dobre organizacije, koncentracije i hrabrosti. Momci koji izvode prekide imaju kvalitet, u stanju su fenomenalno da centriraju, a našim skakačima je da vjeruju u sebe, pronađu prostor i postignu pogodak'', kaže Zvezdin trener.

Optimista je Stanković pred duel sa Araratom koji je na programu u četvrtak.

''Današnji meč je odlična motivacija za duel u Jerevanu. Ovo nam donosi mir. Favoriti smo u Jermeniji, očekujem dobru utakmicu, a cilj je jasan - pobjeda i Liga Evrope'', zaključio je Stanković.

Naredni Zvezdin meč će biti u četvrtak, protiv Ararat-Jermenije, u plej-ofu za Ligu Evrope. Nakon toga, Crvena zvezda će dočekati Napredak iz Kruševca, a onda slijedi reprezentativna pauza. Prvi meč poslije pauze biće ''Vječiti derbi''.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC