• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako Zidan proda Jovića, mora da podnese ostavku": Španci su besni na trenera Real Madrida, imaju jasnu poruku!

Autor Nebojša Marković

Francuz je meta kritika u Španiji.

 "Ako Zidan proda Jovića, mora da podnese ostavku": Španci su besni na trenera Real Madrida Izvor: Guliver/Getty images/Gonzalo Arroyo Moreno, Tanjug/Oli Scarff/Pool Photo via AP

Luka Jović je i dalje centralna tema u Real Madridu i španskim medijima.

Sada zbog njega kritike trpi i Zinedin Zidan!

Možda će vas zanimati

Uprkos tome što je u prvom mandatu osvojio tri Lige šampiona iz tri pokušaja, a u drugom "kraljevskom klubu" vratio šampoinsku krunu u Primeri, Zidan i dalje ima svoje protivnike.

Jedan od njih je, reklo bi se, španski novinar Đozep Pedrerol. On je u programu popularne emisije "El ćiringito de hugones" istakao krivicu Zinedina Zidana u njegovom lošem radu sa Lukom Jovićem.

Srpski napadač je na 28 mečeva od dolaska u klub za 60.000.000 evra postigao samo dva pogotka, mada je prethodnog vikenda iznudio važan crveni karton u meču protiv Betisa, posle kojeg je Real i stigao do pobede.

"Ako Zidan proda Jovića, on će morati da podnese ostavku. Jedini igrač u ovom timu kojeg je Zidan izabrao je Jović. Real Madrid je stvarno morao da plati 60.000.000 za Jovića... I sada, posle godinu dana kako mu ne igra, kaže da mu ne valja", pričao je Pedrerol.

"Zidan ne može da dovodi nikoga. Stvarno. Postoje treneri koji su tu da samo "sklapaju kockice" i koji ne mogu da dovode igrača. Još više je to slučaj kada znate da oni ne mogu da gledaju fudbal non-stop. Morate da vodite računa i imate ljude koji stalno gledaju fudbal", objasnio je direktor "Ćiringita".

Pedrerol je nastavio, tvrdeći da "Zidan zna šta hoće, zna kako hoće da igra, zna stil igre... Dobro, ali stil ovog tima niko ne zna. Ali Zidan pobeđuje i niko o tome onda ne priča."

Dodao je još jednu stvar oko srpskog napadača.

"Zidan traži da se dovede Jović na bilo koji način, za 60 miliona. U Realu su se "tresle ruke" da plate toliku lovu... I sad kaže da može da ide?", pita se Pedrerol.

Ne znamo da li ovaj novinar nešto zna, ali zvaničnih najava da bi Jović mogao da napusti Real Madrid još uvek nije bilo, samo uobičajenih medijskih priča.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC