• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Norvežani prozivaju Srbe pred utakmicu godine: Oni igraju prljavo, provociraju i služe se trikovima!

Autor Nebojša Marković

Ne znamo baš na šta su tačno mislili, ali neka im bude...

 Norvezani-provociraju-Srbija-EURO-2020-baraz-Oslo-8.-oktobar-Srbi-igraju-prljavo-provociraju Izvor: Charles McQuillan/Getty Images Europe, Getty Images/Charles McQuillan

Ostala su još dva dana do utakmice godine!

Srbija u četvrtak bije prvu od dvije ključne bitke za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine! Pred meč u Oslu, domaćini u Norveškoj podižu atmosferu i preko potrebne granice.

Možda će vas zanimati

Nakon što smo prošle sedmice imali prilike da vidimo promotivne spotove u kojima prijete srpskoj reprezentaciji, pa čak i prijete da će je "isjeckati i napraviti kiseli kupus", sada su u glavnoj ulozi bili novinari.

U razgovoru sa selektorom Larsom Lagerbakom i prvom zvijezdom tima Erlingom Holandom, norveški novinari su u više navrata insistirali da Srbi igraju prljavo, da se služe trikovima i da su skloni provokacijama.

"Bez publike će biti teže nego inače. Otkako nema navijača na stadionima sudije mogu da čuju sve što igrači pričaju, broj žutih kartona drastično se povećao u posljednje vrijeme. Ako i bude nešto, moramo da se pripremimo, budemo izuzetno disciplinovani“, odgovara na to selektor Lagerbak.

Ovaj iskusni Šveđanin, koji je istorijski uspjeh sa Islandom napravio na prošlom Evropskom prvenstvu kada su stigli do četvrtfinala, uvjerava da su Norvežani spremni na sve.

I dalje nije jasno na šta su norveški novinari mislili kada su govorili da "Srbi igraju prljavo", ali reklo bi se da to Erlinga Holanda uopšte ne dotiče.

"Biće zanimljiva i teška utakmica. Sa dosta duela, ali se ne bojim prljave igre. Još nisam posvetio maksimalnu pažnju protivniku, vjerovatno ću u naredna dva dana ozbiljnije pristupiti analizi direktnih čuvara. Uvijek može nešto da se nauči gledanjem snimaka“, dodao je napadač Borusije Dortmund.

Utakmica se igra u četvrtak od 20.45, a pobjednik meča biće domaćin finala baraža koje je na programu u novembru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC