• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prepoznat dobar rad u Ljubiću": Prnjavorčani u novembru sa Crvenom zvezdom potpisuju Sporazum o saradnji!

Autor SRNA

Sporazum će podrazumijevati saradnju na nivou omladinske škole

 Ljubić Crvena zvezda sporazum o saradnji Izvor: AlekBatoAtic@Photography Studio/Aleksandar Atic

Delegacija Omladinske škole Fudbalskog kluba Crvena zvezda danas je u Prnjavoru razgovarala sa načelnikom opštine Darkom Tomašem i predstavnicima Omladinske škole FK Ljubić o budućnoj saradnji na stručnom usavršavanju trenera i igrača, a potpisivanje sporazuma o saradnji dva kluba najavljeno je za mjesec dana.

Možda će vas zanimati

Koordinator škole fudbala Crvena zvezde Vladimir Cvjetićanin rekao je da beogradski klub u svom radu ima praksu da sarađuje sa manjim klubovima i kroz omladinsku školu radi na identifikaciji talenata.

"Nakon nekoliko godina dogovora i pregovora ovo je početak naše saradnje sa Ljubićem jer nam je u interesu da dođemo na ovo područje. Sa velikim zadovoljstvom čekamo zvaničan početak saradnje", rekao je Cvjetićanin novinarima.

Najavljena je, takođe, mogućnost dolaska neke od selekcija Crvene zvezde na otvaranje novog stadiona u Prnjavoru.

Glavni trener Omladinske škole FK Crvena zvezda Nikola Jelić rekao je da su dugo pratili i birali ljude sa kojima će u budućnosti sarađivati na ovim prostorima, a da su u Ljubiću prepoznali entuzijazam ljudi, sjajnu organizaciju i infrastrukturu koja je iz dana u dan sve bolja.

Jelić je naveo da u Zvezdinoj omladinskoj školi već ima dosta igrača sa ovog prostora, a da im je želja da ih u budućnosti bude još više.

Šef Omladinske škole FK Ljubić Goran Deket rekao je da je veliko zadovoljstvo što je Crvena zvezda prepoznala dobar rad u Ljubiću, istakavši da je Zvezda prvi klub iz Srbije sa kojim su uspostavili ovakav vid saradnje.

Načelnik opštine Darko Tomaš izrazio je uvjerenje da će neki od igrača iz Ljubićevog podmlatka naći svoje mjesto u većim sredinama i klubovima kao što je Zvezda.

"U narednih mjesec dana biće potpisan sporazum o saradnji dva kluba. Vjerujem da će to biti nova stepenica u razvoju našeg sportskog kolektiva", rekao je Tomaš.

Omladinska škola FK Ljubić Prnjavor ima oko 200 mladih igrača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC