• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Očekivanja pred krajiški derbi u Prijedoru: Svi bi bodove...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Šef stručnog štaba Rudar Prijedora Boris Savić vjeruje u nastavak uspješne serije i trijumf nad Kozarom, ali i u Gradišci se nadaju da mogu neporaženi napustiti Prijedor.

 Rudar Prijedor - Kozara m:tel Prva liga RS 12. kolo najava Izvor: Promo/FK Rudar Prijedor

Derbi 12. kola m:tel Prve lige Republike Srpske biće odigran danas od 14.30 na Gradskom stadionu u Prijedoru, gdje će Rudar Prijedor ugostiti Kozaru iz Gradiške.

Krajiški derbi gledaoci će moći pratiti putem malih ekrana, s obzirom da je obezbijeđene prenos na RTRS Plus.

Nema sumnje da su "rudari", inače lideri prvoligaškog kalendara, favoriti u ovom meču, naročito nakon serije loših rezultata fudbalera Kozare.

Možda će vas zanimati

"Očekuje nas jedna jako zahtevna utakmica protiv odlične ekipe Kozare koja u prethodnom periodu nije imala rezultate koje su očekivali, ali isto tako je imala dosta kadrovskih problema. Poštujem jako kolegu Nedžada Žerića i njegov rad i znam da dolaze u Prijedor sa ciljem da se nadigravaju. Želimo tri boda i nastavak dobre serije rezultata kako bismo se približili našem cilju", rekao je trener Prijedorčana Boris Savić, koji na ovom meču ne može računati na Bilbiju, Posarića i Gavranovića.

Kapiten Nemanja Pekija i ove sezone pruža odlične partije.

“Želimo da nastavimo uspješan niz na domaćem terenu i dođemo do nove pobjede. Sigurno da nećemo imati lak zadatak protiv dobre ekipe Kozare koju dobro poznajemo i očekujem jednu tešku i tvrdu utakmicu. Nadamo se novoj pobjedi i ostanku na vrhu tabele", poručio je Pekija.

Izvor: YouTube/FK Kozara Gradiška

U gostujućem taboru vjeruju da mogu iskoristiti pritisak koji je na domaćinu, te se u Gradišku vratiti sa bodom ili možda sva tri.

"Mnogo nam znači na polju samopouzdanja što smo uspjeli proći dalje u Kupu RS. Sada nas očekuje duel sa liderom, glavnim kandidatom za osvajanje titule, koji je po svemu prikazanom zasluženo na prvom mjestu. Očekuje nas zahtjevna utakmica. Vraćaju nam se neki igrači i vjerujem da ćemo pružiti dostojan otpor, pa možda i iznenaditi u Prijedoru. Oni su pod velikim pritiskom, kod nas toga nema, pa smatram da je i to jedan tas na našoj vagi", poručio je Nedžad Žerić, šef stručnog štaba Kozare.

Optimista je i mladi Srđan Beuk.

"Čeka nas teška utakmica i pokušaćemo osvojiti neke bodove. Mi mladi daćemo sve od sebe da pomognemo seniorima da odigramo kvalitetnu utakmicu."

Svi mečevi 12. kola biće odigrani u istom terminu kad i derbi u Prijedoru.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC