• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A kako to mi ne možemo? U Junajtedu besni, preuredili stadion za navijače, ali vlada rekla "ne"!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Nadali su se na Old Trafordu da će dobiti podršku navijača

 A kako to mi ne možemo? U Junajtedu besni, preuredili stadion za navijače, ali vlada rekla "ne"! Izvor: Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Mančester junajted je modifikovao Old Traford kako bi primio 23.500 fizički distanciranih gledalaca i naveo da ga "zbunjuje" trenutna zabrana dolaska navijača na stadione.

Britanska vlada je ranije najavila da će se navijači postepeno vraćati na stadione od oktobra, ali se od toga odustalo zbog porasta broja zaraženih korona virusom.

Možda će vas zanimati

"Dobili smo smernice vlade. Uverena sam da bismo mogli da smestimo navijače da budu bezbedni", rekla je Kolet Rouč, šefica operativnih poslova Junajteda, prenosi Bi-Bi-Si.

Prošlog meseca premijer Boris Džonson je najavio da će nova ograničenja verovatno ostati na snazi u narednih šest meseci.

"Prilično je zbunjujuće i teško je shvatiti da ljudi mogu da se okupljaju u drugim okruženjima, na primer u avionu ili restoranu ili čak u bioskopu da gledaju utakmice, a mi imamo planove i sve spremno da bezbedno organizujemo utakmice", rekla je Rouč.

"Dva meseca smo radili prateći vladine smernice kako bismo bili sigurni da na ovom stadionu možemo da imamo 23.500 navijača na sigurnoj fizičkoj udaljenosti", dodala je ona.

Pandemija korona virusa ozbiljno je finansijski pogodila mnoge klubove, među kojima je i Mančester junajted koji je do kraja juna ostao bez prihoda od 70 miliona funti.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC