• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivićev Votford je prosečan? Treći je na tabeli, ali ne igra dobro?!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Samokritični su u ekipi srpskog trenera

 Ivićev Votford je prosečan? Treći je na tabeli, ali ne igra dobro?! Izvor: Guliver/Getty images/Gabriele Maltinti, Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Golman Votforda Ben Foster rekao je da njegova ekipa igra "prosečno" ove sezone i da mora hitno da se poboljša ako želi da izbori promociju u Premijer ligu. Njegov trener Vladimir Ivić bio je još oštriji.

"Stršljenovi" su vezali remije u poslednje dve utakmice, a i protiv Vikoma i Bornmuta su primali golove nakon što su poveli i na kraju su morali da se zadovolje bodom. Ekipa je sada treća, ali Foster misli da to ne oslikava pravo stanje.

Možda će vas zanimati

Upitan da li će njegov tim zaigrati bolje, on je odgovorio:

"Prokleto se nadam da hoće", a onda nastavio:

"Rekao bih da je ovo sada prosek. Imali smo malo više sreće sa bodovima u odnosu na igru, ali iskreno, ovi bodovi ne oslikavaju kako igramo, jer nismo baš igrali tako sjajno, da budem iskren. Umemo mnogo više nego što smo pokazivali i pretpostavljam da je to dobro, jer bar znamo da može bolje. Imamo mnogo povređenih igrača i nadam se da će se ubrzo vratiti i da ćemo kao tim početi da izgledamo bolje", rekao je Foster.

Ovo, naravno, nije udar na Ivića, jer on misli isto, ako ne i gore.

"Nije ovo dobro. Ne možete predvideti šta će se desiti u Čempionšipu, jako je teško. Idete u goste Vikomu, a kod njih je teško napraviti dobar rezultat i to se vidi. Bili su bolji večeras, a na kraju je delovalo da smo se borili za goli život. Nismo ništa uradili u prvom poluvremenu, a čak ni u drugom nismo pokazali šta znamo", rekao je Ivić.

Problem zna.

"Možda je gol koji smo dali pokazao deliće onoga kakvi smo, ali osim toga nismo ništa pravili. To se najviše vidi po tome što nisu imali nikakve odbrane. Moramo da vidimo zašto je to tako i popravimo stvari", rekao je Ivić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC