• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šćekić o porazu na startu ABA 2: Dvojica igrača tek stigla u ekipu, nismo uigrani

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"U zadnjim momentima igrali smo nepovezani jer su nam dva igrača tek došla tako da nismo imali vremena za uigravanje", rekao je trener banjalučkog Borca Marko Šćekić.

 KK Borac izjava Marko Šćekić poslije poraza od Sparsa Izvor: ABA liga j.t.d/Dragana Stjepanović

Košarkaši banjalučkog Borca poraženi su 90:88 od Sparsa u svom prvom meču u Drugoj ABA ligi, odigranom u „mjehuru“ na Zlatiboru.

Kenan Kamenjaš i Amar Gegić sa po 20 poena i Amir Hasandić sa 18 predvodili su sarajevski tim do pobjede, dok Banjalučanima nije bio dovoljan za trijumf ni dabl-dabl Tavarijusa Šajna – 26 poena i 10 skokova i 20 poena Džonatana Dejvisa.

Možda će vas zanimati

 "Odlična, napeta utakmica, oba tima su igrala odlično. Mi smo u zadnjim momentima, kao i na početku, igrali malo nepovezano s obzirom da su nam dva igrača došla prije pet, šeest dana tako da nismo imali vremena za uigravanje. Dali smo maksimum, dobro smo se borili. Šteta, taj zadnji napad nismo dobro iskoristili, imali smo šut za pobjedu, lopta nije ušla, iscurila je.  Čestitam ekipi Sparsa na zasluženoj pobjedi, da smo i mi pobijedili bilo bi zasluženo", rekao je trener Borca Marko Šćekić poslije utakmice.

Banjalučani su trebali da u drugoj rundi odmjere snage sa Goricom, ali hrvatski tim nije doputovao za Zlatibor zbog problema sa korona virusom, pa će ovaj meč biti registrovan službenim rezultatom 20:0 u korist "crveno-plavih".

Borčevci će tako odmarati do ponedjeljka, kada će se od 17 časova suprotstaviti domaćem Zlatiboru, a to će dobro doći ekipi Marka Šćekića da pokuša da se dodatno uigra.

"To nam je prednost jer imamo dva igrača koja su tek stigla i imaćemo dodatno vrijeme za uigravanje tako da se nadam da ćemo biti uigraniji i povezaniji u toj utakmici protiv Zlatibora", rekao je Šćekić.

Nakon duela sa Zlatiborom košarkaši Borca igraće u srijedu protiv MZT-a.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC