• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako igra najbolji centar na svijetu: O Jokićevim asistencijama ponovo priča Amerika! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Kakav je majstor Nikola Jokić...

 Tako igra najbolji centar na svijetu: O Jokićevim asistencijama ponovo priča Amerika! (VIDEO) Izvor: Twitter/nuggets/printscreen

Biće ovo još jedna brutalna NBA sezona Nikole Jokića. Nije nam trebalo mnogo da to shvatimo, pošto je već na prve dvije utakmice u predsezoni pokazao da će ponovo biti lider Denvera.

Nakon poraza od Golden Stejta stigla je pobjeda na domaćem terenu protiv Portlanda, a Jokić je odigrao meč u svom stilu, na ivici tripl-dabla! Ponovo je prepustio saigračima poentersku ulogu, a o njegovim asistencijama će se pričati u SAD i narednih dana.

Možda će vas zanimati

Denver - Portland 126:95 (41:24, 28:26, 21:20, 36:25)

''Grumenje'' iz Kolorada je stiglo do lake pobjede najviše zahvaljujući odličnoj prvoj četvrtini, mada je razlika rasla i u posljednjoj dionici, kada je Denver pokazao da će igrati do kraja, bez obzira na rezultat.

Jokić je bio impresivan. Ubacio je 12 poena, zabeležio 11 skokova, a samo su mu dvije asistencije falile do tripl-dabl učinka, koji je postao njegov zaštitni znak u NBA. Nekadašnji košarkaš Mege je poznat kao igrač koji na terenu radi sve!

Ponovo nije bio najefikasniji igrač svog tima, pošto je Pol Milsap meč završio sa 18, a Džamal Marej sa 16 poena, ali to momku iz Sombora nije ni bitno. On se na terenu dobro provodio i biće maksimalno fokusiran na početak sezone u najjačoj ligi na svijetu.

Prije početka NBA sezone (22. decembar), Denver će odigrati još jednu utakmicu protiv Portlanda. U prvom kolu novog šampionata igraće protiv Sakramento Kingsa, gdje su Nagetsi veliki favoriti da stignu do pobjede.

Pobeda Nagetsa u predsezoni.
Izvor: YouTube/Motion Station

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC