• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jokić? Znate kako novac menja ljude..." Kako je Srbin srušio najveću zabludu o NBA superstarovima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Svi su mislili da će se promeniti kada potpiše veliki ugovor".

 "Jokić? Znate kako novac menja ljude..." Kako je Srbin srušio najveću zabludu o NBA superstarovima! Izvor: Tanjug/AP/David Zalubowski, File

Nikola Jokić ulazi u svoju šestu NBA sezonu i svi imaju velika očekivanja od njega. Ponovo je izabran za najboljeg centra sveta, kao takav mora da "vuče" svoju ekipu i to ja praktično slučaj od kada je Maloun (konačno) odlučio da ga koristi kao startnu "peticu".

Iznenadio je sve, prikazao fenomenalne brojke, pa je potpisao ugovor na čak 146,5 miliona dolara, ali se uprkos velikom novcu nije "pokvario", ostao je isti!

Možda će vas zanimati

"Uopšte se nije promenio!", rekao je Maloun.

"Svi su mislili da će se promeniti kada potpiše veliki ugovor, znamo kako novac menja ljude. Jokić je isti čovek kao i prvog dana kada sam ga upoznao".

Zanimljivo je da je Jokić tek 34. najplaćeniji igrač u ligi, odnosno, tokom naredne sezone čak 33 košarkaša zaradiće više novca od njega, ali lepo je čuti da takve stvari ne opterećuju Somborca i da - kako često naglašava - želi samo da uživa u košarci.

Maloun naglašava da je Jokić posvećen i na vežbama i na treninzima, ali priznaje da kada ga je prvi put video - nije pomislio da je MVP kandidat.

"Tokom Letnje lige kada je došao nije napravio nijednu stvar zbog koje bih pomislio da je kandidat za MVP-a. Tada je smršao i... Stvarno sam presrećan što sam trener takvom supestaru koji je tako skroman", zaključio je trener Denvera.

Nova sezona u NBA ligi počinje u noći između utorka i srede, a na MONDU možete da pogledate najavu sa Edinom Avdićem, kao i da pročitate kolumnu Miloša Jovanovića kroz stihove Riblje Čorbe.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC