• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron dobio prsten, pa odmah "po ušima": Vratila se NBA liga, vratio se i Kevin Durent!

Autor Dragan Šutvić

Najbolja košarka je ponovo tu...

 Lebron dobio prsten, pa odmah "po ušima": Vratila se NBA liga, vratio se i Kevin Durent! Izvor: Tanjug/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

NBA liga vratila se prethodne večeri, poslije nikad kraće pauze, a već na startu gledali smo sjajne utakmice koji nam već garantuju da će sezona biti nezaboravna!

Nije ih bilo puno, tek dvije, bez učešća srpskih košarkaša. Tako je počelo ubejdljivim trijumfom Bruklina nad Golden Stejtom (125:99), što je potvrda da na Netse ozbiljno možemo da računamo, a završeno je porazom šampiona Lejkersa u gradskom derbiju sa Klipersima (118:109).

Možda će vas zanimati

Poslije pauze koja je trajala više od godinu i po dana zaigrao je Kevin Durent i upravo bivšem timu Voriorsima "strpao" je 22 poena, najavivši tako da nije zaboravio da igra košarku.

Pogledajte kako je to izgledalo...


Vidjećemo kako će sezona teći, ali djeluje da je trener Stiv Neš lijepo "posložio" ekipu, pa je tako i Kajri Irving sa 26 poena igrao racionalno, dok je važan doprios imao Karis Lavert sa 20, a treći strelac tima bio je Džo Haris sa 10 poena i sedam skokova.

Na drugoj strani novi Voriorsi se još traže, jasno je da će sve biti na Stefu Kariju u odsustvu Kleja Tompsona, pa je nekadašnji MVP ubacio 20 poena i imao 10 skoova.

Drugi pik na draftu Džejms Vajsman odmah je zablistao na debiju u NBA sa 19 poena i šest skokova, dok je pojačanje iz februara Endrju Vigins ubacio tek 13 poena, pa će biti neophodno i on da se "trgne" ako Golden Stejt želi više u ovoj sezoni...

Noć je ipak obilježio duel u "Gradu Anđela" gdje su veliko iznenađenje priredili Klipersi, posebno ako se zna da je u toku pauze bilo mnogo "trzavica" unutar ekipe.

Dok Rivers je dobio otkaz i zamijenio ga je Tajron Lu, a "isplivale" su ružne stvari iz svlačionice kada su u pitanju najveće zvezde Pol Džordž i Kavaj Lenard. Ipak, izgleda da su to uspjeli da ostave iza sebe jer su protiv Lejkersa djelovali izuzetno motiivsano i zato su i došli do pobjede.

Upravo su Džordž sa 33 i Lenard sa 26 poena upropastili slavljeničko veče Lebronu Džejmsu i ostalim Lejkersima, pošto im je pred početak meča dodijeljeno šampionsko prstenje.

Prednost je u jednom trenutku bila i 22 razlike, a jasno je da Lebron (22 poena) i Dejvis (18) neće dozvoliti da im se ovako loše partije ponavljaju, posebno ako se uzme u obzir da su ponovo ubjedljivi favoriti za osvajanje titule.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC