• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igrali smo dok je bilo energije": Trenera Igokee brine "kratak" roster: Plašim se većih problema...

Autor Dragan Šutvić

Tim Dragana Bajića poražen je večeras od Hapoela rezultatom 84:68 u četvrtom kolu grupe G FIBA Lige šampiona

 Hapoel Igokea 84 68 Bajić komentar Izvor: FIBA

Košarkaši Igokee nisu uspjeli da po drugi put u samo tri dana savladaju izraelski Hapoel.

U utorak su trijumfovali rezultatom 75:73, ali se večeras tim iz Jerusalima revanširao i slavio ubjedljivu pobjedu. Nakon 40 minuta, bilo je 84:68 za Izraelce, koji će, u slučaju istog broja bodova na kraju grupne faze, biti u prednosti u odnosu na bh. šampiona.

Možda će vas zanimati

"Čestitam Hapoelu na zasluženoj pobjedi. Očekivao sam da će doći do pada energije kod mog tima. Ogromna je bila potrošnja u toj prvoj utakmici koju smo dobili, a ja sam rekao da drugačije i ne bismo mogli da dobijemo ovakvog protivnika. U prvom poluvremenu, dok smo imali energije, držali smo se u egalu. Međutim drugo poluvrijeme je pokazalo određeni pad, pogotovo na poziciji 4, gdje Marko Jošilo i Edin Atić nisu igrači za ta mjesta, pogotovo kad igramo protiv igrača kakvi su Braimo i Tomas. Statistika pokazuje da u drugom poluvremenu mojim igračima nije dopiralo do glave, a to je sve plod manjka energije. Mozak u tim momentima ne radi kako treba, napravili smo mnogo grešaka u oba smjera. Statistika pokazuje i da smo u prvom poluvremenu imali više skokova od Hapoela, što je sigurno velika stvar, ali drugo poluvrijeme je to sve kompenzovalo", rekao je trener Bajić na konferenciji za novinare.

Strateg tima iz Aleksandrovca ističe da nema šta da zamjeri svojim igračima.

"Ostavili su srce na terenu, u onoj mogućnosti u kojoj su mogli. Čestitam im na tome, okrećemo se daljem takmičenju u Ligi šampiona. Ništa nije gotovo, sve je i dalje otvoreno. Treba se nadati da ćemo biti zdravi, da će se povrijeđeni igrači vratiti i da ćemo biti kompletni, da imamo širi roster. Teško je igrati ovakvo takmičenje sa malenim rosterom, kada nemate dobru pokrivenost pozicija, a uz to igramo i kvalitetno takmičenje kao što je ABA liga. Plašim se samo kakav nas ritam utakmica čeka i da ćemo ući u još veće probleme..."

Hapoel - Igokea 84:68
Izvor: FIBA/YouTube

Solidan učinak na ovom meču imao je Stefan Fundić, ubacivši osam poena i uhvativši sedam lopti.

"Imali smo dvije teške utakmice, u kojima nam je bila smanjena rotacija pod tablom. Obje utakmice su bile fizički iscrpljujuće, igrali smo sa šest-sedam igrača i mislim da se to i vidjelo u ovoj posljednjoj čevrtini, koja je i riješila utakmicu", rekao je krilni igrač Igokee.

Igokea će prvu narednu utakmicu odigrati u nedjelju od 17 časova, kada će ponovo u Laktašima, u derbiju 12. kola ABA lige, ugostiti Crvenu zvezdu.

Biće to prvi meč otkako se na klupu Beograđana vratio Dejan Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC