• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastavak "paklenog" rasporeda za Igokeu: Poslije Crvene zvezde, sutra još jedan derbi!

Autor Dragan Šutvić

Izabranici Dragana Bajića pretposljednje večeri u 2020. godini igraće protiv Budućnosti u Podgorici

 ABA liga Budućnost igokea najava Izvor: ABA liga/KK Igokea/Nikola Vuruna

Nastavlja se "paklen" raspored za igrače Igokee.

Nakon tri meča u prošloj sedmici (dva protiv Hapoela u Ligi šampiona i onog protiv Crvene zvezde u ABA ligi), izabranici Dragana Bajića će sutra, u zaostaloj utakmici šeste runde, gostovati u "Morači" ekipi Budućnosti.

Možda će vas zanimati

Šampion BiH je u grupi timova koji su u dosadašnjem toku sezone upisali devet pobjeda i u ovom trenutku se nalazi na sjajnom, četvrtom mjestu, dok su Podgoričani uz omjer 8-1 na šestoj poziciji.

"Još jedna jako teških utakmica za nas. Gostujemo ekipi koja je od samog starta takmičenja istakla ozbiljnu kandidaturu za osvajanje ABA lige što su i potvrdili dosadašnjim igrama. Ekipa je sjajno vođena i dobro posložena na svim pozicijama, ali mi smo u dobrom ritmu rezultata i sa puno samopouzdanja ćemo ući i u ovaj meč. Pokušaćemo pružiti što jači otpor favoriziranom protivniku i ako nam se ukaže šansa za pobjedom, siguran sam da ćemo je znati iskoristiti", poručio je trener Bajić u najavi meča.

Riječi hvale za rivala ima i Dalibor Ilić, ali ne krije da njegova ekipa "puca" od samopouzdanja poslije +20 protiv Crvene zvezde.

"Sigurno da nas očekuje fizički teška i zahtjevna utakmica. Budućnost je odličan tim, sastavljen od par kvalitetnih igrača na svim pozicijama, koji igra dobru košarku. Međutim, dolazimo puni samopouzdanja, pobjeda u prethodnom kolu nad ekipom Crvene zvezde nam je dala dodatni vjetar u leđa. Svjesni smo kvaliteta protivnika, kao i toga da sa svima možemo da igramo. Sigurno da ćemo dati sve od sebe da nastavimo pružati partije u ovom ritmu, iskoristićemo svaku šansu koja nam se ukaže tokom utakmica da dođemo do pobjede", poručio je najbolji sportista Republike Srpske za 2020. godinu.

TABELA: Mega 9-3, Crvena zvezda 9-2, Mornar 9-2, Igokea 9-2, Partizan 6-6, Budućnost 8-1, Krka 5-7, Split 4-8, Cedevita Olimpija 6-2, Cibona 3-8, Borac 3-7, FMP 2-9, Zadar 2-6, Primorska 0-12*.

*Napomena: Primorska je izbačena iz lige, a sve njene utakmice biće registrovane rezultatom 20:0 za protivnika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC