• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da ne budem shvaćen pogrešno - najgorih šest dana u životu u Crnoj Gori!"

Autor Dragan Šutvić

Šta je u odjavi utakmice sa Mornarom rekao trener Igokee Dragan Bajić?

 ABA liga 13. kolo Mornar Igokea Dragan Bajić Izvor: MM/© MN press, all rights reserved

U prvoj utakmici u 2021. godini – visok poraz.

Igrači Igokee gostovali su večeras u Baru ekipi Mornara, koja je trijumfovala rezultatom 90:76, i prekinula niz sjajnih rezultata bh. šampiona u ABA ligi.

Možda će vas zanimati

Do večeras, "igosi" su trijumfovali na posljednja četiri meča, te su imali čak devet trijumfa na posljednjih deset utakmica.

Ipak, oslabljeni pod tablom, neigranjem Nikole Jovanovića i Džekija Karmajkla, nisu mogli mnogo da naprave u duelu sa raspoloženim Baranima.

"Čestitam Mornaru na više nego zasluženoj pobjedi, želim im mnogo sreće u daljem toku sezone i da će sezoni završiti kako su i zamislili. Da me pogrešno ne shvate Bar, Podgorica i Crna Gora, ne znam da sam proveo gorih šest dana u ovoj zemlji. Tri dana smo bili u Podgorici, stalno je kiša padala, nismo mogli izaći, naveče smo samo išli na trening. To je psihički djelovalo prvo na mene, a onda i na momke. Isto je bilo i u Sutomoru, naveče smo dolazili na trening, ali tako je kako je", podsjetio je Bajić, prije svega, na činjenicu da je delegacija Igokee i posljednje dane prošle godine provela u Crnoj Gori.

Isprva je bilo planirano da se u najavi meča sa Mornarom odigra i zaostala utakmica šeste runde protiv Budućnosti, ali prste je upleo – korona virus.

A što se tiče same utakmice sa Mornarom...

"Radi se, po meni, o jednoj od najboljih napadačkih ekipa i jako je teško igrati protiv ekipe koja može da kazni svaku situaciju. Vidjeli ste i sami da smo na poziciji četiri igrali sa Atićem i Jošilom, a oni imaju Gebrijela i Bjelicu. Ilić nije igrao mjesec dana, a morao je da pokriva neprirodnu poziciju pet. Bili smo hendikepirani izostankom Karmajkla i Jovanovića, bilo je nenadoknadivo", rekao je Bajić, čija ekipa je ostala na četvrtom mjestu.

U narednom kolu, Igokea će sljedeće nedjelje, od 12 časova, gostovati Megi.

TABELA: Mornar 11-2, Crvena zvezda 10-2, Mega 9-4, Igokea 9-3, Partizan 7-6, Budućnost 9-1, Cedevita Olimpija 7-3, Krka 5-7, Split 4-9, FMP 3-9, Borac 3-8, Cibona 3-8, Zadar 2-7, Primorska 0-13*.

*NAPOMENA: Primorska je izbačena iz lige, pa će svaka njena utakmica biti registrovana rezultatom 20:0 za protivnika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC