• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Želim da uputim izvinjene Partizanu": Trener Budućnosti poslije pobjede pričao o detalju sa kraja meča!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Budućnosti Igor Mijović je na startu konferencije za štampu govorio o detalju sa kraja meča.

 "Želim da uputim izvinjene Partizanu": Trener Budućnosti poslije pobjede pričao o detalju Izvor: Youtube/KK Budućnost

Košarkaši Budućnosti su zadržali mjesto u vrhu ABA lige poslije pobjede nad Partizanom u derbiju kola.

U neizvjesnom meču Nikola Ivanović je fantastičnom partijom sa 25 postignutih poen vodio Podgoričane do pobjede, a trener Budućnosti Petar Mijović se na konferenciji za štampu prvo izvinio klupi Partizana. 

Možda će vas zanimati

On je na nešto burniji način reagovao poslije posljedjeg sudijskog zvižduka, a nije želio da to bude protumačeno pogrešno. 

"Prije nego što počnem želim da uputim jedno izvinjenje klupi Partizana. Da li su oni to registrovali ne znam, ali imao sam jedan malo emotivniji momenat u trenutku kada se utakmica završila. Želim da znaju, a mislim da znaju, da to nije upućeno prema klupi Partizana i treneru Filipovskom", korektan je bio Mijović. 

On je pohvalio posljednje pojačanje Partizana Džoša Perkinsa i istakao da je ovo bilo najbolje šutersko veče crno-bijelih od početka sezone. 

"Što se tiče utakmice baš onakva kakvu sam očekivao. Novi igrač Perkins je u značajnoj mjeri podigao kreativnost Partizana. Sa podizanjem kreativnosti došli su u situaciji da šutiraju mnogo bolje, da su te pozicije mnogo otvorenije nego do sad i mislim da su večeras imali najbolje šutersko veče od početka ABA lige", dodao je trener Budućnosti.

Najviše se pribojavao igre Partizana pod košem, ali je njegov tim to uspio da neutrališe. 

"Znali smo da će sa Mikom, Tomasom, Mozlijem, sa dvije dugačke trojke Zagorcem i Dangubićem to biti jedan fizički zahtjevan meč. Znali smo da ako budemo kontrolisali skok da ćemo moći da se nadamo pobjedi. Mi smo uglavnom kontrolisali te situacije i jasna je bila ideja da se njihov napad prebaci unutra, da se napadne sa Tomasom i Novicom", dodao je Mijović. 

Na kraju se osvnuo i na dvije tehničke greške koje je njegov tim dobio zaredom. Od toga je jedna svirana upravo Mijoviću.

"Moja tehnička je reakcija na dva čista faula na prenosu lopte koja nisu svirana na Nikoli Ivanoviću. Ona se nadovezala na Nikolinu tehničku prije toga. Ovi ljudi su evroligaške sudije, u žaru borbe se nešto zamjeri, ja sam u dobrim odnosima sa svim sudijama. Reakcija je bila malo bučnija i zaslužio sam tehničku", zaključio je on. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC