• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Monstruozni tandem Durent - Harden počeo da "melje": Ubacili 74 poena preko Vučevića, Atlanta ne može bez Bogdana

Autor Dragan Šutvić

Još jedno zanimljivo veče u NBA ligi.

 dzejms-harden-kevin-durent-74-poena-bruklin-orlando-122-115-nba-liga-nikola-vucevic-34 Izvor: Tanjug/AP/Mary Altaffer

Protekle sedmice jedna od glavnih vijesti u NBA ligi bio je prelazak Džejmsa Hardena iz Hjustona u Bruklin i nije mu dugo trebalo da pokaže šta zna u svojoj novoj ekipi. U tandemu sa Kevinom Durentom ubacio je ukupno 74 poena u trijumfu Netsa nad Orlandom.

BRUKLIN NETS - ORLANDO MEDŽIK 122:115
/29:26, 23:25, 32:33, 38:32/

Možda će vas zanimati

Nije to bio nimalo lak meč za Netse, tokom kojeg nijedan tim nije uspijevao da ostvari veću rezultatsku prednost, sve do samog finiša kada Harden i njegovi novi saigrači uspijevaju da se dovoljno odvoje da Orlandu bude jasno da neće stići do trijumfa.

Briljirali su Durent i Harden, prvi sa čak 42 poena i pet ubačenih trojki. Harden, sa druge strane, na svom debiju je pokazao da će biti veliko pojačanje za Netse.

Ostvario je "tripl-dabl" učinkom od 32 poena, 12 skokova i 14 asistencija i tako nagovijestio sjajne partije u Bruklinu. Nije Orlandu pomogao ni sjajnu Nikola Vučević koji je bio blizu "tripl-dabla" sa 34 poena, 10 skokova i sedam asistencija, a pomogao mu je Terens Ros sa 23 poena.

Bruklin je krajem treće četvrtine preuzeo vođstvo i od tada ga više nisu ispuštali, za osmu pobjedu u sezoni. A ovako su izgledali Hardenovi prvi poeni u dresu Bruklina:

Za to vrijeme, Trej Jang i Klint Kapela nisu uspjeli da povuku Atlantu ka iznenađenju, pa je tako tim Bogdana Bogdanovića doživio poraz od Portlanda 112:106.

Trejlblejzerse je predvodio Demijen Lilard sa 36 poena, sedam skokova i sedam asistencija i upravo je on postigao poslkednjih šest poena za Portland kada je meč ušao u završnicu.

U timu Atlante je Trej Jang imao 26 poena i 11 asistencija, dok je Kapela ubacio 25 uz čak 15 skokova, ali nije vrijedilo.

Toronto Raptorsi su savladali Šarlot Hornetse 116:113 uz pomoć 24 poena Normana Pauela i 20 poena Krisa Bušera, koji je bio miran sa linije slobodnih bacanja u samom finišu meča i tako potvrdio tijesan trijumf kanadskog tima.

Memfis je bio bolji od Filadelfije 106:104, kojima nije pomoglo ni 28 poena Šejka Miltona, dok je Majami Hit doživio težak poraz od Detroita 100:120.

Pistonse su predvodili Džerami Grant i Derik Rouz sa po 24, odnosno 23 poena, a Bam Adebajo je u poraženom sastavu ubacio 28 poena. Goran Dragić je ostvario učinak od 12 poena i 10 asistencija.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC