• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luda noć u NBA ligi: Durent i Harden su strašni, Kari "okrenuo" -19 protiv Lejkersa, Dončić i Bobi uspavani!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

A još im se ni Irving nije pridružio...

 Luda noć u NBA ligi: Durent i Harden su strašni, Kari "okrenuo" -19 protiv Lejkersa, Dončić i Bobi Izvor: Tanjug/AP Photo/Adam Hunger

Znali smo da će Džejms Harden biti veliko pojačanje za Bruklin, ali malo ko je očekivao da će već poslije nekoliko treninga stvari skroz "kliknuti" u Netsima.

Novi tandem je ostvario i drugu zajedničku pobjedu, ovoga puta protiv favorita za titulu na istoku. Milvoki je parirao Bruklinu, ali je hladnokrvna trojka Kevina Durenta sa vrha kapice presudila i pokazala da će se možda Netsi sada najviše pitati (125:123).

Možda će vas zanimati

Nije pomoglo Baksima ni 34 poena Janisa Adetokunba pošto je Stiv Neš u svojim redovima imao dvojicu igrača svjetske klase.

Harden je lako nanizao takođe 34 poena, razdijelio još 12 asistencija, dok je Durent uključujući i trojku za pobjedu stigao do učinka od 30 poena, devet skokova i šest asistencija.

Svi se pitaju šta će biti sa Bruklinom kada se vrati još Irving, i dozove pameti, da li će zaigrati još bolje ili će uništiti već oformljen tandem. Ako ne bude funkcionisalo, ne bi bilo iznenađenje da još jednog superstara Bruklin trejduje za više igrača uloge.


Najveće iznenađenje prethodne noći napravio je Golden Stejt pobijedivši Lejkerse (115:113), a sve nakon što su gubili i 19 poena razlike.

Veliku seriju u finišu napravio je tim Stiva Kera, a sve je "začinio" Stef Kari trojkom u njegovom stilu - sa preko devet metara. Ukupno je ubacio 26 poena, pomogao mu je Ubre sa 22, dok je prvi strijelac Lejkersa bio Šreder sa 25.

Lebron Džejms je postigao tek 19 poena, a Entoni Dejvis 17 uz još 17 skokova, što je učinak kakav nismo navikli od njih dvojice.

Nismo navikli ni od Luke Dončića da meč završi sa 15 poena (sedam skokova, devet asistencija), ali i to se desilo prošle večeri u porazu Dalasa od Toronta (116:93). Kratku šansu na parketu dobio je i Marjanović, kada je sve bilo riješeno, ali nije uspio da se upiše u strijelce.

NBA REZULTATI

Njujork - Orlando 91:84
Atlanta - Minesota 108:97
Portland - San Antonio 104:125
Memfis - Finiks 108:104
Bruklin - Milvoki 125:123
Toronto - Dalas 116:93
Čikago - Hjuston 125:120
Majami - Detroit 113:107
L.A. Lejkers - Golden Stejt 113:115

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC