• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić poslije ubjedljivog trijumfa: Ovo je pobjeda za navijače Borca!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Borca posvetio pobjedu navijačima.

 Druga ABa liga KK Borac - KK Podgorica izjava Dragan Nikolić pobjeda za navijače Borca Izvor: ABA league/Dragana Stjepanović

Banjalučki Borac sa ubjedljivih 98:78 savladao je Podgoricu u svom posljednjem meču na turniru Druge ABA lige koji se igra u Banjaluci.

Poslije meča u kojem je njegova ekipa umalo stigla do „stotke“ trener Borca Dragan Nikolić posvetio je trijumf navijačima crveno-plavih.

Možda će vas zanimati

 "Mogu da poklonim pobjedu navijačima Borca. Nadam se da ćemo jednog dana zajedno slaviti ovako lijepe pobjede. Ekipi Podgorice želim mnogo sreće u nastavku takmičenja, kako u Crnoj Gori, tako i ABA 2 lige. Imaju talentovanog trenera, dobar su klub, dobri igrači, želim im sve najljepše", rekao je Nikolić poslije meča.

Trener Podgorice Predrag Kašćelan čestitao je protivniku na zasluženoj pobjedi.

"Jasno je kad se pogleda meč, izuzev prve četvrtine, da su oni bili ekipa koja je dirigovala tempo i ritam i sve. Njihova energija je bila na zavidnom nivou. Mi to nismo ispratili, pogotovo kad su u pitanju odbrambeni zahtjevi, a znali smo da imaju veliki napadački potencijal, posebno kada imaju samopouzdanje. Kada primite 60 poena za dvije četvrtine vidi se da nismo imali koncentraciju, da nismo bili odgovorni. N kraju ubjedljiv poraz, zaslužena pobjeda Borca a nama nauk da idemo dalje i da pokušamo da iskoristimo iskustvo koje smo stekli", rekao je Kašćelan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC